Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Merhaba
Ziyaretçi
.
"Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya
BURADAN
ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Karbeyaz Tatlısı Tarifi
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="yesim434" data-source="post: 1104898" data-attributes="member: 41"><p><h3></h3><h3>Malzemeler</h3><h3>8 yemek kaşığı irmik</h3><h3>10 yemek kaşığı tozşeker</h3><h3>1 tatlı kaşığı tereyağı</h3><h3>1 paket vanilya</h3><h3>1 litre süt</h3><h3>Üzerine;</h3><h3>1 kutu krema</h3><h3>1 poşet toz kremşanti</h3><h3>1 paket beyaz çikolata (80 gram)</h3><h4>Hazırlanışı</h4><p>Tencereye irmik, toz şeker ve vanilyayı alın üzerine sütü yavaş yavaş ekleyerek karıştırın.</p><p>Orta ateşte karıştıra karıştıra pişirin, pıt pıt atmaya başlayınca bir tatlı kaşığı tereyağı ekleyin.</p><p>Koyulaşınca ocaktan alın, sudan geçirdiğiniz borcam tepsiye dökün düzletin.</p><p>İrmikli muhallebiyi iyice soğutun.</p><p>Bir kutu krema ve bir poşet kremşantiyi koyulaşıncaya kadar çırpın.</p><p>Soğuyan tatlının üzerine dökün ve spatulayla her yerini krema ile kaplayın.</p><p>Bir paket beyaz çikolatayı rendeleyin kremanın üzerine serpin, tatlıyı buzdolabında bir iki saat bekletin, afiyetler olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yesim434, post: 1104898, member: 41"] [HEADING=2][/HEADING] [HEADING=2]Malzemeler[/HEADING] [HEADING=2]8 yemek kaşığı irmik[/HEADING] [HEADING=2]10 yemek kaşığı tozşeker[/HEADING] [HEADING=2]1 tatlı kaşığı tereyağı[/HEADING] [HEADING=2]1 paket vanilya[/HEADING] [HEADING=2]1 litre süt[/HEADING] [HEADING=2]Üzerine;[/HEADING] [HEADING=2]1 kutu krema[/HEADING] [HEADING=2]1 poşet toz kremşanti[/HEADING] [HEADING=2]1 paket beyaz çikolata (80 gram)[/HEADING] [HEADING=3]Hazırlanışı[/HEADING] Tencereye irmik, toz şeker ve vanilyayı alın üzerine sütü yavaş yavaş ekleyerek karıştırın. Orta ateşte karıştıra karıştıra pişirin, pıt pıt atmaya başlayınca bir tatlı kaşığı tereyağı ekleyin. Koyulaşınca ocaktan alın, sudan geçirdiğiniz borcam tepsiye dökün düzletin. İrmikli muhallebiyi iyice soğutun. Bir kutu krema ve bir poşet kremşantiyi koyulaşıncaya kadar çırpın. Soğuyan tatlının üzerine dökün ve spatulayla her yerini krema ile kaplayın. Bir paket beyaz çikolatayı rendeleyin kremanın üzerine serpin, tatlıyı buzdolabında bir iki saat bekletin, afiyetler olsun. [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
En iyi yönetim şekli?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Karbeyaz Tatlısı Tarifi
Top