Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Eyl 2012 #1 O hep zorluklara karşı direnen çicek olarak bilinir. Bir zaman sonra solacağını bile bile yinede o güneşine kavuşma hevesindedir.
O hep zorluklara karşı direnen çicek olarak bilinir. Bir zaman sonra solacağını bile bile yinede o güneşine kavuşma hevesindedir.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Eyl 2012 #3 Cok guzeller.... Caglam daha oncede soyledimmi bilmiyorum ama kardelen diyince aklima sen geliyorsun.. Onun gibi sende cok guclusun...
Cok guzeller.... Caglam daha oncede soyledimmi bilmiyorum ama kardelen diyince aklima sen geliyorsun.. Onun gibi sende cok guclusun...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Eyl 2012 #4 KıRMıZı dediki: Cok guzeller.... Caglam daha oncede soyledimmi bilmiyorum ama kardelen diyince aklima sen geliyorsun.. Onun gibi sende cok guclusun... Genişletmek için tıklayın... Evet söylemiştin Kırmızılım. Kardelen çiceğini severim. Teşekkür ederim güçlü olmaya çalışırım her kşulda ;
KıRMıZı dediki: Cok guzeller.... Caglam daha oncede soyledimmi bilmiyorum ama kardelen diyince aklima sen geliyorsun.. Onun gibi sende cok guclusun... Genişletmek için tıklayın... Evet söylemiştin Kırmızılım. Kardelen çiceğini severim. Teşekkür ederim güçlü olmaya çalışırım her kşulda ;