Karpuz detoksu

  • Konuyu açan Konuyu açan BeReNN
  • Açılış tarihi Açılış tarihi

BeReNN

Alyam?
Özel üye
Sabah: 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70'ten fazla olanlar ise 1000 gram karpuz tüketmeli.

Öğle: 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70'ten fazla olanlar ise 1000 gram karpuz tüketmeli.

Akşam (Gün batımı sonrası) : 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70'ten fazla olanlar ise 1000 gram karpuz tüketmeli.




3 gün boyunca devam eden karpuz detoksunda, her öğünde en az 3 fincan yeşil çay yada muhtelif bitki çayları ve PH seviyesi yüksek, kaliteli, alkali sular bolca tüketilmelidir. Bitki çaylarının içine tatlandırıcı olarak sadece çiçek balı kullanılmalıdır.



Karpuz seçerken gübreli, iri ve hibrit (dölsüz) tohumlu karpuzlarla, kabaktan aşılanmış karpuz olmamasına kesinlikle dikkat edilmelidir.



Karpuz detoksuna başlamadan 3 gün önce, detoksun etkisini artırmak amacıyla kırmızı et, kızartma, tavuk eti, konsantre gıda, siyah çay, beyaz ekmek gibi gıdaları tüketmemeye özen gösterilmelidir. İki detoks arasında geçen sürüde de bu kurala uyulmalıdır.


alıntı
 
Geri
Top