arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 13 Şbt 2012 #1 Karşı cinsten olsaydınız kendinizle çıkarmıydınız?? asla!!!
BeReNN Alyam? Özel üye 13 Şbt 2012 #3 Ben çıkardım ben gibisini nerden bulcak güzelim akıllıyım kadın gibi kadınım ahahah Biraz kendimi abarttımı ne
Ben çıkardım ben gibisini nerden bulcak güzelim akıllıyım kadın gibi kadınım ahahah Biraz kendimi abarttımı ne
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 13 Şbt 2012 #5 beren sakin ol itiraf et kendine gerçeği hadi,biz okumuyoruz
felsefe_mi ...!... Özel üye 13 Şbt 2012 #7 Ben diğer diyorum çünkü neden bir kere eğer karşı cins olarak yakışıklı birşey olsam dönüp suratıma bile bakmam ama hani kimi cinsler vardır ya maymunla kardeş falan olan o zaman düşünürdüm
Ben diğer diyorum çünkü neden bir kere eğer karşı cins olarak yakışıklı birşey olsam dönüp suratıma bile bakmam ama hani kimi cinsler vardır ya maymunla kardeş falan olan o zaman düşünürdüm
LoSt_LoVe Forum Onuru 7 Mrt 2012 #8 Kadınlar biraz kendini fazlaca beğendikleri için çoğunluk çıkardım der sanırım ama ben çıkmazdım.Muhakkak beğenmediğim bir şeyler olurdu sanırım.
Kadınlar biraz kendini fazlaca beğendikleri için çoğunluk çıkardım der sanırım ama ben çıkmazdım.Muhakkak beğenmediğim bir şeyler olurdu sanırım.
P Papatya V.I.P V.I.P 29 Ags 2012 #9 Ow çok sertti. Elbette çıkardım. Hatta kendimle evlenirdim ve mutlu mesut yaşardık