Gül 34
Usta
Malzemeler:
- 4 dilim pratik macar salam
- 4 dilim tost ekmeği (büyük boy)
- 4 dilim kaşar peyniri
- 1 yemek kaşığı domates salçası (sulandırılmış)
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 tutam sarımsak tozu
- 1 tutam tuz
- 1 tutam karabiber
Labne Peynirli Sos İçin:
- 1/2 paket labne peyniri
- 1 tutam pul biber
- 1 tutam nane
Nasıl Yapılır?
Tost ekmeklerinin kenarlarını bir bıçak yardımıyla çıkarın ve geri kalan kısmı merdaneyle açın. Ekmek dilimleri inceldikten sonra üzerine sulandırılmış domates salçası sürün. Salçanın üzerineyse kaşar peyniri ve salamları yerleştirin. Son olarak, ekmeğinizi rulo şeklinde sarın ve zeytinyağlı tavada sarımsak tozu, karabiber ve tuz ekleyerek pişirin.Labne peynirli sosu hazırlamak için labne peyniri kutusundan çıkarıp rahatça karıştırabileceğiniz genişlikte bir kaba alın. Üzerine pul biber ve naneyi ekleyip bir güzel karıştırın. Kaşarlı salamlı ekmek rulolarınızı labne peynirli sosla servis edin. Afiyet olsun.