yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 17 Ksm 2012 #1 kaşe mont modelleri - kısa kaşe mont modelleri - kaşe mont modelleri - kısa kaşe montlar
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 17 Ksm 2012 #2 offf işte zaaflarımdan biri,her gördüğümü almak istiyorum
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 17 Ksm 2012 #3 arz-ı hal dediki: offf işte zaaflarımdan biri,her gördüğümü almak istiyorum Genişletmek için tıklayın... hamilesin ya enişteye aşeriyorum de ne istiyosan alsın kıss
arz-ı hal dediki: offf işte zaaflarımdan biri,her gördüğümü almak istiyorum Genişletmek için tıklayın... hamilesin ya enişteye aşeriyorum de ne istiyosan alsın kıss
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 17 Ksm 2012 #4 sitem* dediki: hamilesin ya enişteye aşeriyorum de ne istiyosan alsın kıss Genişletmek için tıklayın... hahaha tam da isteyecek kişiy buldun,sakız al bile diyemiyorum ben (sakız çiğnemem ama örnek) çok abartıyorum çanta,gözlük,ayakkabı,kaban israf denecek kadar fazla alıyorum,geçen yıldan giyme sırası gelmeyenler var,bu yılda aldım sonum hayrola
sitem* dediki: hamilesin ya enişteye aşeriyorum de ne istiyosan alsın kıss Genişletmek için tıklayın... hahaha tam da isteyecek kişiy buldun,sakız al bile diyemiyorum ben (sakız çiğnemem ama örnek) çok abartıyorum çanta,gözlük,ayakkabı,kaban israf denecek kadar fazla alıyorum,geçen yıldan giyme sırası gelmeyenler var,bu yılda aldım sonum hayrola