KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 17 Tem 2021 #1 Çerezforumun sevilen güzide üyelerinden, emektar, kadirşinas, hanımefendi kişiliğiyle yokluğunu hissettiren sevgili ortağım @yesim434 iki gündür yoktur. Görenler hakkında haberdar olanlar varsa lütfen bizleri bilgilendirsin.
Çerezforumun sevilen güzide üyelerinden, emektar, kadirşinas, hanımefendi kişiliğiyle yokluğunu hissettiren sevgili ortağım @yesim434 iki gündür yoktur. Görenler hakkında haberdar olanlar varsa lütfen bizleri bilgilendirsin.
Enda Neylersin!!! V.I.P 17 Tem 2021 #2 Bende Yoktum abim iki gündür hiç arayıp sormadın yahu demek ki yokluğum ve varlığım fark etmiyor Yeşim nerdesin elma dersem çık armut dersem çıkma
Bende Yoktum abim iki gündür hiç arayıp sormadın yahu demek ki yokluğum ve varlığım fark etmiyor Yeşim nerdesin elma dersem çık armut dersem çıkma
Enda Neylersin!!! V.I.P 17 Tem 2021 #4 Aşĸ-ı DeruN dediki: işleri vardır kötü bir haber yoktur umarım. Genişletmek için tıklayın... İnşallah yoktur çıkar gelir yoğun çalışıyor komşusuna sorarız olmadı
Aşĸ-ı DeruN dediki: işleri vardır kötü bir haber yoktur umarım. Genişletmek için tıklayın... İnşallah yoktur çıkar gelir yoğun çalışıyor komşusuna sorarız olmadı
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 17 Tem 2021 #5 Lelis dediki: İnşallah yoktur çıkar gelir yoğun çalışıyor komşusuna sorarız olmadı Genişletmek için tıklayın... Sağlıklı olsunlar sorun yok.
Lelis dediki: İnşallah yoktur çıkar gelir yoğun çalışıyor komşusuna sorarız olmadı Genişletmek için tıklayın... Sağlıklı olsunlar sorun yok.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 18 Tem 2021 #6 Lelis dediki: Bende Yoktum abim iki gündür hiç arayıp sormadın yahu demek ki yokluğum ve varlığım fark etmiyor Yeşim nerdesin elma dersem çık armut dersem çıkma Genişletmek için tıklayın... Şaka yapma bunları duyan ciddi sanacak evet @yilmaz27 senden haber bekliyoruz komşun olduğu için
Lelis dediki: Bende Yoktum abim iki gündür hiç arayıp sormadın yahu demek ki yokluğum ve varlığım fark etmiyor Yeşim nerdesin elma dersem çık armut dersem çıkma Genişletmek için tıklayın... Şaka yapma bunları duyan ciddi sanacak evet @yilmaz27 senden haber bekliyoruz komşun olduğu için
Enda Neylersin!!! V.I.P 18 Tem 2021 #7 KaderKatibi dediki: Şaka yapma bunları duyan ciddi sanacak evet @yilmaz27 senden haber bekliyoruz komşun olduğu için Genişletmek için tıklayın... neyi ciddi sanacaklar abim yeşim firarda resmen
KaderKatibi dediki: Şaka yapma bunları duyan ciddi sanacak evet @yilmaz27 senden haber bekliyoruz komşun olduğu için Genişletmek için tıklayın... neyi ciddi sanacaklar abim yeşim firarda resmen
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 19 Tem 2021 #8 Lelis dediki: neyi ciddi sanacaklar abim yeşim firarda resmen Genişletmek için tıklayın... Seni arayıp sormayı demiştim nerdesin diye mesaj atmıştım Yeşime ceza kaselim dört gündür yoklamalara gelmiyor
Lelis dediki: neyi ciddi sanacaklar abim yeşim firarda resmen Genişletmek için tıklayın... Seni arayıp sormayı demiştim nerdesin diye mesaj atmıştım Yeşime ceza kaselim dört gündür yoklamalara gelmiyor
Enda Neylersin!!! V.I.P 19 Tem 2021 #9 KaderKatibi dediki: Seni arayıp sormayı demiştim nerdesin diye mesaj atmıştım Yeşime ceza kaselim dört gündür yoklamalara gelmiyor Genişletmek için tıklayın... Olur abim keselimsende olmasan düşünenimiz yok
KaderKatibi dediki: Seni arayıp sormayı demiştim nerdesin diye mesaj atmıştım Yeşime ceza kaselim dört gündür yoklamalara gelmiyor Genişletmek için tıklayın... Olur abim keselimsende olmasan düşünenimiz yok