YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Mrt 2009 #2 Haydaaaaa olmasak olmaz mı Alessandra Ambrosio olsun bari P
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 11 Mrt 2009 #4 )) ne kedi olayim ne de sahibim olsun) Ben ben oldugum icin kedi olmaya niyetim yok ))) Kedi olucan karnin acikinca faremi yakaliyacaz iggggggggg
)) ne kedi olayim ne de sahibim olsun) Ben ben oldugum icin kedi olmaya niyetim yok ))) Kedi olucan karnin acikinca faremi yakaliyacaz iggggggggg
Haziran Usta 11 Mrt 2009 #5 uslu bir kedi olursan ciger de yiyebilirsin ya da whiskas marka kedi maması
arzum Forum Tutkunu 21 Mrt 2009 #6 vavvvvvvvvvvvvvvvvv ben kızımın kedisi olayım şimdi ben bakıyom ona kedi oluncada o bakar artık sorumsuzzzzzzz canım kuzum
vavvvvvvvvvvvvvvvvv ben kızımın kedisi olayım şimdi ben bakıyom ona kedi oluncada o bakar artık sorumsuzzzzzzz canım kuzum
sorumsuz Forum Onuru 23 Mrt 2009 #7 anommm töybe töybe bende(yani arzum) annemin kedisi olurum onun dizinin dibinden ayrılmam
MeRciMeK V.I.P V.I.P 29 Mys 2010 #8 Immm 1.katta oturan yaşlı çiftin kedisi olabilirdim..Kendi çocuklarıyla bile o kadar ilgilenmemişlerdir belki...( :
Immm 1.katta oturan yaşlı çiftin kedisi olabilirdim..Kendi çocuklarıyla bile o kadar ilgilenmemişlerdir belki...( :
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 24 Ags 2012 #10 ben kedi olsaydım hayvana hayvan değeri veren benim kedim olmak isterdim