Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Tem 2021 #1 Ben kendimle zor geçiniyorum bir de kendim gibi biriyle nasıl geçinecem
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 27 Tem 2021 #3 İnsanlar genelde birbirinin zıttı olan kişilerle geçinir daha çok, bence ben de geçinemezdim
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 27 Tem 2021 #4 Geçinemezdim, düşünsene iki alıngan kim kimin gönlünü alacaktı ki
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 27 Tem 2021 #5 Evet hepimize katılıyorum cevap hayır
Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Tem 2021 #6 GüLüCüKツ dediki: Geçinemezdim, düşünsene iki alıngan kim kimin gönlünü alacaktı ki Genişletmek için tıklayın... Düşünemiyorum bile
GüLüCüKツ dediki: Geçinemezdim, düşünsene iki alıngan kim kimin gönlünü alacaktı ki Genişletmek için tıklayın... Düşünemiyorum bile
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 27 Tem 2021 #8 benim gibi biriyle sabahlara kadar gülerdik ne güzel olurdu hayatim nese dolardi
Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Tem 2021 #9 yilmaz27 dediki: benim gibi biriyle sabahlara kadar gülerdik ne güzel olurdu hayatim nese dolardi Genişletmek için tıklayın... Vallahi senin için hayat güllük gülistanlık olurdu
yilmaz27 dediki: benim gibi biriyle sabahlara kadar gülerdik ne güzel olurdu hayatim nese dolardi Genişletmek için tıklayın... Vallahi senin için hayat güllük gülistanlık olurdu