CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 14 Mys 2021 #1 Uzun zaman önce bu soruyu arşivlemiştim ama soramadım şimdi kısmet oldu. Aşağıdaki eşitliği sağlamak için tek bir kibritin yerini değiştirmelisiniz. Dikkat, kaldırıp atın demiyorum değiştirin diyorum Cevapları alalım
Uzun zaman önce bu soruyu arşivlemiştim ama soramadım şimdi kısmet oldu. Aşağıdaki eşitliği sağlamak için tek bir kibritin yerini değiştirmelisiniz. Dikkat, kaldırıp atın demiyorum değiştirin diyorum Cevapları alalım
Çözüm Artemis 14 Mys 2021 yedi rakamının üzerindeki kibriti alınca bir rakamına dönüşüyor o kibritide sıfırın ortasına koyuyoruz böylece 7+1=8olur
yedi rakamının üzerindeki kibriti alınca bir rakamına dönüşüyor o kibritide sıfırın ortasına koyuyoruz böylece 7+1=8olur
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 14 Mys 2021 #2 Aslında soru farklı olsaydı + işaretindeki kibriti atıp eksi işaretine döndürmek işi çözerdi Upvote 0 Downvote
Artemis Özel Üye Özel üye 14 Mys 2021 #3 yedi rakamının üzerindeki kibriti alınca bir rakamına dönüşüyor o kibritide sıfırın ortasına koyuyoruz böylece 7+1=8olur Upvote 3 Downvote Çözüm
yedi rakamının üzerindeki kibriti alınca bir rakamına dönüşüyor o kibritide sıfırın ortasına koyuyoruz böylece 7+1=8olur
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 14 Mys 2021 #4 Artemis dediki: yedi rakamının üzerindeki kibriti alınca bir rakamına dönüşüyor o kibritide sıfırın ortasına koyuyoruz böylece 7+1=8olur Genişletmek için tıklayın... Bu cevabı onaylarım Upvote 0 Downvote
Artemis dediki: yedi rakamının üzerindeki kibriti alınca bir rakamına dönüşüyor o kibritide sıfırın ortasına koyuyoruz böylece 7+1=8olur Genişletmek için tıklayın... Bu cevabı onaylarım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 14 Mys 2021 #5 Evet ya hakikaten oluyormuş ben ilk bakışta göremedim ama dikkatle baksam görürdüm Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 15 Mys 2021 #6 Tebrik ederim çok kısa sürede çökmüşsün @Artemis Upvote 0 Downvote