8 8Taner8 Ziyaretçi 31 Ock 2018 #1 “Sayın @YoRuMSuZ, 2006 Yılında Paylaşılan, Kim 500 Bin İster - PC Oyununu, Bana Paylaşabilir Misiniz? Şimdiden Teşekkürler.”
“Sayın @YoRuMSuZ, 2006 Yılında Paylaşılan, Kim 500 Bin İster - PC Oyununu, Bana Paylaşabilir Misiniz? Şimdiden Teşekkürler.”
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Şbt 2018 #2 Şurada oyun mevcut @8Taner8 Kim 500 Milyar ister :) Upvote 0 Downvote
S salih22 Üyecik 1 Şbt 2018 #4 Kim 500 Bin İster 2.0 oyununun geçerli linkini arıyorum Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Şbt 2018 #5 Maalesef oyun eski bir sürüm ve download linkine ulaşamadım. Sanırım yapımcı desteği bırakmış yoksa download sitelerinde muhakkak olurdu. Upvote 0 Downvote
Maalesef oyun eski bir sürüm ve download linkine ulaşamadım. Sanırım yapımcı desteği bırakmış yoksa download sitelerinde muhakkak olurdu.
8 8Taner8 Ziyaretçi 1 Şbt 2018 #6 YoRuMSuZ dediki: Maalesef oyun eski bir sürüm ve download linkine ulaşamadım. Sanırım yapımcı desteği bırakmış yoksa download sitelerinde muhakkak olurdu. Genişletmek için tıklayın... “Sizde Yedeği Bulunmuyor Mu?” Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Maalesef oyun eski bir sürüm ve download linkine ulaşamadım. Sanırım yapımcı desteği bırakmış yoksa download sitelerinde muhakkak olurdu. Genişletmek için tıklayın... “Sizde Yedeği Bulunmuyor Mu?”
8 8Taner8 Ziyaretçi 1 Şbt 2018 #9 TeBeSSüm dediki: Olsa niye vermiyelim Genişletmek için tıklayın... “Anladım.” Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Şbt 2018 #10 8Taner8 dediki: “Sizde Yedeği Bulunmuyor Mu?” Genişletmek için tıklayın... salih22 dediki: Sizde oyunun yedeği bulunuyor mu? Genişletmek için tıklayın... Maalesef yedeği mevcut değil. Upvote 0 Downvote
8Taner8 dediki: “Sizde Yedeği Bulunmuyor Mu?” Genişletmek için tıklayın... salih22 dediki: Sizde oyunun yedeği bulunuyor mu? Genişletmek için tıklayın... Maalesef yedeği mevcut değil.