YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Ock 2017 #1 Soru gayet açık. Resme göre yukarıdaki yuvarlak top yuvarlandığında kim ölür? Artık fizik bilginizi mi yoksa mantığınızı mı harekete geçirirsiniz bilemiyorum. Cevap bekliyorum.
Soru gayet açık. Resme göre yukarıdaki yuvarlak top yuvarlandığında kim ölür? Artık fizik bilginizi mi yoksa mantığınızı mı harekete geçirirsiniz bilemiyorum. Cevap bekliyorum.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 25 Ock 2017 #5 Bence ya d ölecek ya da kimsenin kılına zarar gelmeyecek
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Ock 2017 #7 Başka cevaplar da bekliyoruz mantığını da açıklayarak tabi
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 25 Ock 2017 #8 YoRuMSuZ dediki: Başka cevaplar da bekliyoruz mantığını da açıklayarak tabi Genişletmek için tıklayın... Mantık basit hocam; Yuvarlanan taş "D" şahsının kafasına çarpıp kaldıracın üzerine düşer. Doğal olarak ikinci ölümüz "C" şahsı.Kaldıracın diğer ucu "A" şahsına çarpıp, en son "B" şahsını avlar mantık basit aslında
YoRuMSuZ dediki: Başka cevaplar da bekliyoruz mantığını da açıklayarak tabi Genişletmek için tıklayın... Mantık basit hocam; Yuvarlanan taş "D" şahsının kafasına çarpıp kaldıracın üzerine düşer. Doğal olarak ikinci ölümüz "C" şahsı.Kaldıracın diğer ucu "A" şahsına çarpıp, en son "B" şahsını avlar mantık basit aslında
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 25 Ock 2017 #10 Her zaman farklı bir yol vardır hocam ben kolaya kaçtım sadece