kelebek -ütopik- V.I.P 15 Hzr 2006 #1 binevi ilanı aşk tabi sadece karşı cinse olmayabilir.mesela ben cırcırböceene aşığım peki siz kime aşıksınız? (canlı cansız herşey kabulümüzdür )
binevi ilanı aşk tabi sadece karşı cinse olmayabilir.mesela ben cırcırböceene aşığım peki siz kime aşıksınız? (canlı cansız herşey kabulümüzdür )
kelebek -ütopik- V.I.P 15 Hzr 2006 #3 hayır defne sen kime aşıksın bana o lazım ben seyyyy e asığım meselaa..mmm neydi yaa bak gene unuttum
hayır defne sen kime aşıksın bana o lazım ben seyyyy e asığım meselaa..mmm neydi yaa bak gene unuttum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Hzr 2006 #6 Ya çokda felsefik oldu beeee. Aşmışız bazı şeyleri Neyse ciddiyete alayım arkadaşlar sizi
kelebek -ütopik- V.I.P 15 Hzr 2006 #7 ben mannak ciddiyimdir defne neyse hewes ettin madem onları say
cırcırböcee V.I.P V.I.P 15 Hzr 2006 #9 Aşıkmıyım ben acaba kime aşığım Aşk nedir Aşk die bişey varmıdır polemik soru asrın kafa karıştıran sorusu yaz yaz bitmez
Aşıkmıyım ben acaba kime aşığım Aşk nedir Aşk die bişey varmıdır polemik soru asrın kafa karıştıran sorusu yaz yaz bitmez
kelebek -ütopik- V.I.P 15 Hzr 2006 #10 cırcırım böceem bana asık oldunu biliorum söle de ablaların abilerin de duysun