Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 11 Tem 2014 #1 Çocukluğumda bazen izlerdim bu diziyi Şimdi ismini hatırlayamadım ama nostaljide kalan dizilerden biri
Çocukluğumda bazen izlerdim bu diziyi Şimdi ismini hatırlayamadım ama nostaljide kalan dizilerden biri
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Tem 2014 #2 Ben yarım yamalak hatırlıyorum ama google benzer resim aratma motorundan aratınca ismini de bulup hatırladım İyi aile robotu...
Ben yarım yamalak hatırlıyorum ama google benzer resim aratma motorundan aratınca ismini de bulup hatırladım İyi aile robotu...
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 11 Tem 2014 #4 Babür unutulur mu yahu Bana sorsaydın keşke Sıkı takipçisiydim Bu arada Filmin adı İyi aile robotu idi
Babür unutulur mu yahu Bana sorsaydın keşke Sıkı takipçisiydim Bu arada Filmin adı İyi aile robotu idi
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 12 Tem 2014 #7 çocukken bile muhalif olmayı severdim,eleştirilerimi o zaman '' çok saçma bir dizi'' diye dile getirmiştim,belki dizileri sevmediğimden kaynaklı bir eleştiri diyebilirim bugün ama çocukken ne akıla hizmet eleştirmişim hala anlayamadım
çocukken bile muhalif olmayı severdim,eleştirilerimi o zaman '' çok saçma bir dizi'' diye dile getirmiştim,belki dizileri sevmediğimden kaynaklı bir eleştiri diyebilirim bugün ama çocukken ne akıla hizmet eleştirmişim hala anlayamadım