Bir çok genç kızın hayalidir kendisini gelinlik içinde kır düğününde görmek. Yanında sevdiği erkek, yüzünde mutlu bir tebessüm, parmağında aşkın halkası, harika bir düğün yeri, yemyeşil bir kır düğünü
Çok severim, eğer ortam iyi seçilmişse çok daha eğlenceli ve sıcak olabiliyor kır düğünleri. Son dönemde de oldukça popüler olmaya başladı. Uygun alanların kiralanması 10 adet büyük salonun kirasından yüksek olduğunu da belirteyim
Eskiden beri çok beğendiğim düğünlerdir. Salon düğünlerini hep yapay bulmuşumdur. Herşey sırayla yapılır. Burada oldukça doğal bir dizayn ve işleyiş oluyor.
Ne kadar masraflı olduğunu biliyorum ama bunu bir kez yaşayacaksam her şey mükemmel ve istediğim gibi olmalı o yüzden maddiyatı önemsemem Gerek ailemin gerek evleneceğim kişinin "değerlisi" olacağım için göz yumulması gereken şeyler ayrıca masraflara ben karışmam demiyorum gerekirse 1 sen ortak çalışır hallederiz O KIR DÜĞÜNÜ YA OLACAK YA OLACAK O KADAR!
Eskiden beri çok beğendiğim düğünlerdir. Salon düğünlerini hep yapay bulmuşumdur. Herşey sırayla yapılır. Burada oldukça doğal bir dizayn ve işleyiş oluyor.
Salon düğünlerinden nedense bende hiç hoşlanmamışımdır abla. bir türlü o kapalı alanlar beni ikna edemedi. evet kır düğününde her şey oluruna bırakılıyor ve bu çok güzel =))
Ne kadar masraflı olduğunu biliyorum ama bunu bir kez yaşayacaksam her şey mükemmel ve istediğim gibi olmalı o yüzden maddiyatı önemsemem Gerek ailemin gerek evleneceğim kişinin "değerlisi" olacağım için göz yumulması gereken şeyler ayrıca masraflara ben karışmam demiyorum gerekirse 1 sen ortak çalışır hallederiz O KIR DÜĞÜNÜ YA OLACAK YA OLACAK O KADAR!