sorumsuz Forum Onuru 20 Eyl 2009 #1 Sınır tanımayan tasarımcılar bu kez de kırıp porselenlerden harika porselen süsler ortaya çıkarmışlar. Sizler için de örnek olabilecek kırık porselen parçalarından süsleme resimlerini sizler için derledik.
Sınır tanımayan tasarımcılar bu kez de kırıp porselenlerden harika porselen süsler ortaya çıkarmışlar. Sizler için de örnek olabilecek kırık porselen parçalarından süsleme resimlerini sizler için derledik.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 7 Tem 2017 #3 Forumun bayanları görüyorsunuz neler yapıyor insanlar, hadi pamuk eller porselenlere.
Ethan Aktif 16 Eyl 2017 #7 Kırılan porselenlerden bakanlar, olarak anladım. İyi mi? Birkaç çift göz aradım, tabak kırıklarının arkasında.
Kırılan porselenlerden bakanlar, olarak anladım. İyi mi? Birkaç çift göz aradım, tabak kırıklarının arkasında.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 16 Eyl 2017 #8 Kurt Wallander dediki: Kırılan porselenlerden bakanlar, olarak anladım. İyi mi? Birkaç çift göz aradım, tabak kırıklarının arkasında. Genişletmek için tıklayın... Eğer iyi bir çocuk olursan belki görürsün.. Şirinleri bile görürsün..
Kurt Wallander dediki: Kırılan porselenlerden bakanlar, olarak anladım. İyi mi? Birkaç çift göz aradım, tabak kırıklarının arkasında. Genişletmek için tıklayın... Eğer iyi bir çocuk olursan belki görürsün.. Şirinleri bile görürsün..