KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 10 Şbt 2010 #3 Beğenmene sevindim...aacemilik işi biraz ama ben sevdim..kendi emeği olunca kötüde olsa seviyor insan..
Beğenmene sevindim...aacemilik işi biraz ama ben sevdim..kendi emeği olunca kötüde olsa seviyor insan..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 10 Şbt 2010 #5 MeRciMeK dediki: Hiç acemi işi gibi durmuyor .. Genişletmek için tıklayın... ay çok sevindim...bu hevesle bi kçtane daha yaparım
MeRciMeK dediki: Hiç acemi işi gibi durmuyor .. Genişletmek için tıklayın... ay çok sevindim...bu hevesle bi kçtane daha yaparım
Suskun V.I.P V.I.P 10 Şbt 2010 #6 Bu ne güzel elbiseeeeeeeee...emeklerine sağlık Kırmızı. Kırmızı'ya kızmızı yakışır.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 10 Şbt 2010 #7 Bi tane daha kırmızı elbise yapmıştım bu övgüyle yakında onuda görüşlere açarım
Suskun V.I.P V.I.P 10 Şbt 2010 #8 Elbette görmek isteriz .Bence kendine bir sayfa aç el meğinin övgüsü bile azdır.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 11 Şbt 2010 #9 Acemice değil gayet profesyonelce olmuş Çok hoş duruyo Eline emeğine sağlık