Enda Neylersin!!! V.I.P 2 Arl 2020 #1 Ne kış ne de yaz ilkbahar insanıyım ben yaz gelince sıcaktan ,nem den bunalıyorum kışın ise depresif oluyorum Peki ya sizler?
Ne kış ne de yaz ilkbahar insanıyım ben yaz gelince sıcaktan ,nem den bunalıyorum kışın ise depresif oluyorum Peki ya sizler?
Neomisin Özel Üye Özel üye 2 Arl 2020 #2 Ben kış insanıyım her yer bembeyaz oluyo.Kar yağışını, gece gökyüzünün kırmızı oluşunu seviyorum.Bana otantik geliyor.Yaz gürültülü bi mevsim bence.Bahar aylarında da havalar çok dengesiz.Kısaca kış❄?
Ben kış insanıyım her yer bembeyaz oluyo.Kar yağışını, gece gökyüzünün kırmızı oluşunu seviyorum.Bana otantik geliyor.Yaz gürültülü bi mevsim bence.Bahar aylarında da havalar çok dengesiz.Kısaca kış❄?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 2 Arl 2020 #3 Bende kış insaniyim. Hele eski kışlar, sobanin önünde çizgi film izlerken uyumalarim, çok özlüyorum çook ?
Bende kış insaniyim. Hele eski kışlar, sobanin önünde çizgi film izlerken uyumalarim, çok özlüyorum çook ?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 2 Arl 2020 #4 Ben 4 mevsim insaniyim )) biraz tipik karadeniz kizi
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 2 Arl 2020 #5 ben sicagi severim ayaklarim üsümesinde hangi mevsim olursa olsun
-araz- EYVALLAH... V.I.P 3 Arl 2020 #6 yagmur yagmadıgı surece kışı, terlemediğim sürece yazı severım
Masaru Özel Üye Özel üye 3 Arl 2020 #7 İnsan yazında üşür mü... Üşürmüş.. Yüreğim üşüyor yüreğim. Mevsimler ne yapabilirki yürek üşütmüşlüğüme...
İnsan yazında üşür mü... Üşürmüş.. Yüreğim üşüyor yüreğim. Mevsimler ne yapabilirki yürek üşütmüşlüğüme...
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 4 Arl 2020 #8 İlk baharı daha çok severim oda seçenekte olmadığından yaz diyorum?