Kişisel Bir Merak

k@LpSiz_K@fKéF

Forum Onuru
Ya cidden birşeyi çok merak ediyorum.
Erkekler kendilerine yapılanı kadınlardan çok daha kolay unutur. Bir sorun varsa eğer o an söylenir ve olay kapanır. Neden kadınlar bir türlü unutmaz. Olay kapandı sanırsınız ama hiç olmadık bir yerde kapandı sandığınız konu, yaptığınız o hata mutlaka yüzünüze vurulur.
Bir olayı kökten kapatmayı neden bilmiyorlar?
Niye bu kadar kindarlar çok merak ediyorum.

Ben hemen taze taze fikrimi belirteyim kalpsiz...Kadınlar için intikam soğuk yenen bir yemektir...Bu yemeği ağır ağır tadına vara vara yerlerki o zaman tadı tam anlamıyla çıksın...Sana o yüzden böyle geliyor olabilir..Erkeklerde çok sabırsızlar yemeğin hemen bitmesini isterler hemen bitirelim de midemize otursun..Ama bir gün gelir o yemek biter ..Tabi sabredene...En azından benim için böyle..Biraz dolaylı oldu ama anladın sen...

Ben hemen taze taze fikrimi belirteyim kalpsiz...Kadınlar için intikam soğuk yenen bir yemektir...Bu yemeği ağır ağır tadına vara vara yerlerki o zaman tadı tam anlamıyla çıksın...Sana o yüzden böyle geliyor olabilir..Erkeklerde çok sabırsızlar yemeğin hemen bitmesini isterler hemen bitirelim de midemize otursun..Ama bir gün gelir o yemek biter ..Tabi sabredene...En azından benim için böyle..Biraz dolaylı oldu ama anladın sen...

Anladım teşekkürler ama mesela sizin için sabrın sonu selametle bitiyor.
Ama genellikle bir kadın unutmuyor. Mesela kötü bir olay yaşandı diyelim. İlerleyebilmek için bunu unutman gereklidir. Ama kadınlar o an hiçbirşey yok gibiler, hatta 3 4 ay gibi uzun bir süre bile hiçbirşey yokmuş gibi davranıyorlar ama sanki an kollar gibi bir an geliyor ve o olay yüzünüze vuruluyor :(
Yani yemeği yeyip, tadını almak varken; uzunn uzunnn yemek biraz ilşkileri yıpratmıyor mu?

Çünkü o anı hiç bir zaman unutmuyorlar..Unutmuş gibi yapıyorlar..Bunu kullanmanın yerini ve zamanını bekliyorlar sanırım..Buldukları anda da bombayı patlatıyorlar..Senin ne yaşadığını tam olarak bilmiyorum ama bombayı patlatırken çok ses çıkarması ama sevdiğin adama ve kendine zarar vermemesi gerekiyor...Tabi ki karşındakine bağlı , akıllı bir kadınsa bombayı nerde ve nasıl patlayacağını bilmeli yoksa ilişkiler gerçekten çok zarar görebilir ve asla tamiri olmayan yaralar açılabilir..

Çok büyük bir şey değilse ve gerçekten seviyorsan unutulabilir..Çok özür dilerim. Biraz özel olacak ama bu gün yaşadığımız bir olaydan... dolayı eşime biraz kırıldım sayılır sebebi de egedir..Bütün gün dişlerimi biledim işten gelmesini dört gözle bekliyordum ki şu bahsettiğimiz bombalardan birinin pimini çekeyim...Ama biraz önce telefonuma bir mesaj tek kelime CANIMSIN..yazmış şu anda kızgınlığımdan eser kalmadı..Hatta şu anda kendimi mutlu bile hissediyorum..Yine eşimi bekliyorum ama 3 saat öncesinden çok farklı..Ben kadın olarak diyorum ki belki bana çok kızacaklar..Küçük bir sorunu çok büyük hale getiren bir kadınla asla mutlu olamazsın evliliği asla sürdüremezsin..Kadınlar gerçekten sevdiklerinde afederler..

Ya ArkadaşLar KadınLar yada herneyse bayanlar cok kindarlardır Bu onların en büyük sorunu Bu sorunu kaldırdıqınız zaman Gerçekten olay tamami ile çözülmüş olacaktır.

Geri