Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Ock 2022 #1 Ayarında olursa hastalık derecesinde olmazsa gider ama dozunu ayarlamak lazım
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 15 Ock 2022 #2 kıskanılmak güzel ama bir ayarı olmalı,sevimli seviyede kalmalı,güven duygusu kaybolmuş tavırlarla yapılan kıskançlık çok can sıkıcı..
kıskanılmak güzel ama bir ayarı olmalı,sevimli seviyede kalmalı,güven duygusu kaybolmuş tavırlarla yapılan kıskançlık çok can sıkıcı..
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 15 Ock 2022 #3 Kesinlikle katılıyorum vEzİr dediki: kıskanılmak güzel ama bir ayarı olmalı,sevimli seviyede kalmalı,güven duygusu kaybolmuş tavırlarla yapılan kıskançlık çok can sıkıcı.. Genişletmek için tıklayın...
Kesinlikle katılıyorum vEzİr dediki: kıskanılmak güzel ama bir ayarı olmalı,sevimli seviyede kalmalı,güven duygusu kaybolmuş tavırlarla yapılan kıskançlık çok can sıkıcı.. Genişletmek için tıklayın...
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 15 Ock 2022 #4 Erkeklerin hoşuna gideceğini sanmıyorum ama Bayanlar kesin