yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 22 Ekm 2021 #3 Unacceptable dediki: Eziktir o zavallıdır Genişletmek için tıklayın... hic düsünmedim basimada gelmedi görmedimde ama duydum kizin yaninda kizin abileri taraindan dövüleni
Unacceptable dediki: Eziktir o zavallıdır Genişletmek için tıklayın... hic düsünmedim basimada gelmedi görmedimde ama duydum kizin yaninda kizin abileri taraindan dövüleni
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 22 Ekm 2021 #4 Coolumsu dediki: Hiç başıma gelmedi Genişletmek için tıklayın... Denemesi bedava ))) yilmaz27 dediki: hic düsünmedim basimada gelmedi görmedimde ama duydum kizin yaninda kizin abileri taraindan dövüleni Genişletmek için tıklayın... haha komsumm ayni yorumu sana demiyecegim
Coolumsu dediki: Hiç başıma gelmedi Genişletmek için tıklayın... Denemesi bedava ))) yilmaz27 dediki: hic düsünmedim basimada gelmedi görmedimde ama duydum kizin yaninda kizin abileri taraindan dövüleni Genişletmek için tıklayın... haha komsumm ayni yorumu sana demiyecegim
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 22 Ekm 2021 #5 Kimse o adamın yerinde olmak istemez. Bence bir adamın yanında kadın varsa daha fazla sabretmeli.
Never Give Up Özel Üye Özel üye 23 Ekm 2021 #6 yesim434 dediki: Denemesi bedava ))) haha komsumm ayni yorumu sana demiyecegim Genişletmek için tıklayın... Almayayım
yesim434 dediki: Denemesi bedava ))) haha komsumm ayni yorumu sana demiyecegim Genişletmek için tıklayın... Almayayım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 23 Ekm 2021 #7 Coolumsu dediki: Almayayım Genişletmek için tıklayın... Neden yaf bence al yan cebine koy birgün lazım olur
Coolumsu dediki: Almayayım Genişletmek için tıklayın... Neden yaf bence al yan cebine koy birgün lazım olur
KeReM @ Özel Üye Özel üye 23 Ekm 2021 #8 KaderKatibi dediki: Kimse o adamın yerinde olmak istemez. Bence bir adamın yanında kadın varsa daha fazla sabretmeli. Genişletmek için tıklayın... Aynısını ben söyleyecektim, bizimde deli zamanlarımz oldu ama yanında bir bayan varsa susar, görmezden gelirdik.
KaderKatibi dediki: Kimse o adamın yerinde olmak istemez. Bence bir adamın yanında kadın varsa daha fazla sabretmeli. Genişletmek için tıklayın... Aynısını ben söyleyecektim, bizimde deli zamanlarımz oldu ama yanında bir bayan varsa susar, görmezden gelirdik.