k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 2 Eyl 2009 #1 Görüldüğü gibi kabaklar oyulmuş herşey temizlenmiş ve pişirmeye hazır
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 2 Eyl 2009 #3 zemheri dediki: ama onlar kendi kendine pişmiyo..iş temizlemesinde mi? Genişletmek için tıklayın... E kabak oymak zor iş bir zahmet pişirverin
zemheri dediki: ama onlar kendi kendine pişmiyo..iş temizlemesinde mi? Genişletmek için tıklayın... E kabak oymak zor iş bir zahmet pişirverin
zemheri Usta 2 Eyl 2009 #4 neler koyulcağını bilsek..sade kabakla diyet yemeğimi yapalım.. -akşama ne var? -haşlanmş kabak..
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 2 Eyl 2009 #5 zemheri dediki: neler koyulcağını bilsek..sade kabakla diyet yemeğimi yapalım.. -akşama ne var? -haşlanmş kabak.. Genişletmek için tıklayın... Marketlerde birde üşengeç avrat reyonları var Pişirilmiş olarak ne ararsan var Seni o bölüme alalım
zemheri dediki: neler koyulcağını bilsek..sade kabakla diyet yemeğimi yapalım.. -akşama ne var? -haşlanmş kabak.. Genişletmek için tıklayın... Marketlerde birde üşengeç avrat reyonları var Pişirilmiş olarak ne ararsan var Seni o bölüme alalım
zemheri Usta 2 Eyl 2009 #6 yok seceneklerin icin tesekkürler en iyisi vaktim varken ben annemden öğreneyim..
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 2 Eyl 2009 #7 ben bu sene baya hallettim o mezvuyu hatta boynuz kulak modu oldu zevkliymiş yemek yapmak bunlara gerek yok
ben bu sene baya hallettim o mezvuyu hatta boynuz kulak modu oldu zevkliymiş yemek yapmak bunlara gerek yok
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 2 Eyl 2009 #8 yeşüLL dediki: ben bu sene baya hallettim o mezvuyu hatta boynuz kulak modu oldu zevkliymiş yemek yapmak bunlara gerek yok Genişletmek için tıklayın... Ev ahalisi zehirLenmediyse öğrendin demektir
yeşüLL dediki: ben bu sene baya hallettim o mezvuyu hatta boynuz kulak modu oldu zevkliymiş yemek yapmak bunlara gerek yok Genişletmek için tıklayın... Ev ahalisi zehirLenmediyse öğrendin demektir
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 2 Eyl 2009 #9 ev ahalisi yemeklere hayran;P;P ve hala da yaşıyorlar sanırım sorun yok kafkef