RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 17 Nsn 2013 #1 Klavyede Derece İşareti Nasıl Yapılır Klavyede derece işareti ° yapmak istiyorsanız bunun için ALT+248 tuşlarına basmanız yeterli.Bu şekilde derece işaretini yapabilirsiniz. Yada buradan kopyalaya bilirsiniz...°
Klavyede Derece İşareti Nasıl Yapılır Klavyede derece işareti ° yapmak istiyorsanız bunun için ALT+248 tuşlarına basmanız yeterli.Bu şekilde derece işaretini yapabilirsiniz. Yada buradan kopyalaya bilirsiniz...°
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 17 Nsn 2013 #2 RUZG4R dediki: Klavyede Derece İşareti Nasıl Yapılır Klavyede derece işareti ° yapmak istiyorsanız bunun için ALT+248 tuşlarına basmanız yeterli.Bu şekilde derece işaretini yapabilirsiniz. Yada buradan kopyalaya bilirsiniz...° Genişletmek için tıklayın... yaa ben yaptım olmadı bugün nota işaretini de Acaba her yere yazamıyor muyuz?
RUZG4R dediki: Klavyede Derece İşareti Nasıl Yapılır Klavyede derece işareti ° yapmak istiyorsanız bunun için ALT+248 tuşlarına basmanız yeterli.Bu şekilde derece işaretini yapabilirsiniz. Yada buradan kopyalaya bilirsiniz...° Genişletmek için tıklayın... yaa ben yaptım olmadı bugün nota işaretini de Acaba her yere yazamıyor muyuz?
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 17 Nsn 2013 #3 HAYAL__ dediki: yaa ben yaptım olmadı bugün nota işaretini de Acaba her yere yazamıyor muyuz? Genişletmek için tıklayın... Klavyede yan tuşlarla oluyor hayal ..üsteki tuşlarla yapıyorsan bugün bende denedim o şekilde olmadı .
HAYAL__ dediki: yaa ben yaptım olmadı bugün nota işaretini de Acaba her yere yazamıyor muyuz? Genişletmek için tıklayın... Klavyede yan tuşlarla oluyor hayal ..üsteki tuşlarla yapıyorsan bugün bende denedim o şekilde olmadı .
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 17 Nsn 2013 #4 RUZG4R dediki: Klavyede yan tuşlarla oluyor hayal ..üsteki tuşlarla yapıyorsan bugün bende denedim o şekilde olmadı . Genişletmek için tıklayın... hımmm anladımm saol Rüzgar...
RUZG4R dediki: Klavyede yan tuşlarla oluyor hayal ..üsteki tuşlarla yapıyorsan bugün bende denedim o şekilde olmadı . Genişletmek için tıklayın... hımmm anladımm saol Rüzgar...