RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 10 Eyl 2013 #1 Klavyede Gülücük İşaretleri Yapımı Klavyede farklı gülücük yapmak için aşağıdaki kodları kullanabilirsiniz .Fakat bu gülücük şekillerini yapmak için numerik klavye gerekli . alt+1 (☺ ) alt +2 (☻ ) Farklı gülücük şekilleri; ☺ ☻ ت ヅ ツ ッ シ Ü ﭢ
Klavyede Gülücük İşaretleri Yapımı Klavyede farklı gülücük yapmak için aşağıdaki kodları kullanabilirsiniz .Fakat bu gülücük şekillerini yapmak için numerik klavye gerekli . alt+1 (☺ ) alt +2 (☻ ) Farklı gülücük şekilleri; ☺ ☻ ت ヅ ツ ッ シ Ü ﭢ
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 10 Eyl 2013 #3 arz-ı hal dediki: abi bunu bana yapma,zorla pc'yi bozdurtacaksınız Genişletmek için tıklayın... ☺ yok be denedim oluyor yap bakim
arz-ı hal dediki: abi bunu bana yapma,zorla pc'yi bozdurtacaksınız Genişletmek için tıklayın... ☺ yok be denedim oluyor yap bakim
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 10 Eyl 2013 #4 RUZG4R dediki: ☺ yok be denedim oluyor yap bakim Genişletmek için tıklayın... ☺valla oldu
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 10 Eyl 2013 #5 arz-ı hal dediki: ☺valla oldu Genişletmek için tıklayın... Tabi olacak..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 20 Ock 2022 #7 sasa dediki: olmadı ki Genişletmek için tıklayın... Olmaz olur mu şimdi denedim sorunsuz bu şekiller yapılabiliyor. Alt tuşuna basılı tutarak yapmanız gerek. Alt tuşuna basılı tutarken 1 (veya 2) tuşuna basın ve bırakın. Şekil hazır... ☺ ☻
sasa dediki: olmadı ki Genişletmek için tıklayın... Olmaz olur mu şimdi denedim sorunsuz bu şekiller yapılabiliyor. Alt tuşuna basılı tutarak yapmanız gerek. Alt tuşuna basılı tutarken 1 (veya 2) tuşuna basın ve bırakın. Şekil hazır... ☺ ☻
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 20 Ock 2022 #8 Ben bir ara ne kadar çok deniyordum bilgisayari ilk öğrenirken
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Ock 2022 #9 Birçok emojiyi kısayol tuşları kullanarak yapabiliyoruz aslında, deneme yanılma yoluyla bile birçok emojinin kısayolunu öğrenmek mümkün.
Birçok emojiyi kısayol tuşları kullanarak yapabiliyoruz aslında, deneme yanılma yoluyla bile birçok emojinin kısayolunu öğrenmek mümkün.
Simurg 😉 Özel üye 22 Ock 2022 #10 Test ettim ben de yapabiliyorum bu kısa yolları kullanarak bu emojileri...