aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 23 Tem 2013 #1 Dillere pelesenk olmuş çoğu zaman güldüren söz öbekleri. Dünya ahiret bacımsın. 70 milyon bizi izliyor. Yemezsen arkandan ağlar. Su içsem yarıyor. Gerisi sizden
Dillere pelesenk olmuş çoğu zaman güldüren söz öbekleri. Dünya ahiret bacımsın. 70 milyon bizi izliyor. Yemezsen arkandan ağlar. Su içsem yarıyor. Gerisi sizden
felsefe_mi ...!... Özel üye 23 Tem 2013 #2 Yaa inan ki ne zamandır aklımdasın. Ben de seni arayacaktım
İki nokta Üstat 23 Tem 2013 #3 Seni seviyorum.. Asla ayrılmayacağız.. Benden daha iyilerine layıksın.. Bla bla bla diye sürüp giden klasik yalanlar..
Seni seviyorum.. Asla ayrılmayacağız.. Benden daha iyilerine layıksın.. Bla bla bla diye sürüp giden klasik yalanlar..
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 23 Tem 2013 #4 Tam da aklımdan sen geçiyordun telefonum çaldı Yaşını hiç göstermiyorsun Sen bizi gömersin Göründüğü gibi değil Sorun sende değil bende Sen benim için özelsin Sor bakalım yaptım ama niye yaptım Benim kemiklerim iri Göbek değil Türk kası Göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer
Tam da aklımdan sen geçiyordun telefonum çaldı Yaşını hiç göstermiyorsun Sen bizi gömersin Göründüğü gibi değil Sorun sende değil bende Sen benim için özelsin Sor bakalım yaptım ama niye yaptım Benim kemiklerim iri Göbek değil Türk kası Göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer
felsefe_mi ...!... Özel üye 23 Tem 2013 #5 Yaşlı amca ve teyzelerin meşhur ortak yalanı : "Sen beni gençken görecektin"
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 23 Tem 2013 #6 felsefe_mi dediki: Yaşlı amca ve teyzelerin meşhur ortak yalanı : "Sen beni gençken görecektin" Genişletmek için tıklayın... nasreddin hocada der sonra '' ben senin gençliğinide bilirim ''
felsefe_mi dediki: Yaşlı amca ve teyzelerin meşhur ortak yalanı : "Sen beni gençken görecektin" Genişletmek için tıklayın... nasreddin hocada der sonra '' ben senin gençliğinide bilirim ''