Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 26 Ekm 2013 #1 Kola ile sütün karıştırılmasıyla öncelikle asidin etkisiyle kola şişesinden taşmaya başlıyor. Bir müddet sonra kola şişesine bakıldığında aşağıdaki görüntü çıkıyor ortaya. Bana çok ilginçgeldi doğrusu.
Kola ile sütün karıştırılmasıyla öncelikle asidin etkisiyle kola şişesinden taşmaya başlıyor. Bir müddet sonra kola şişesine bakıldığında aşağıdaki görüntü çıkıyor ortaya. Bana çok ilginçgeldi doğrusu.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 27 Ekm 2013 #4 Karnımız ağrıyınca süt içeriz ya ağrı kesilsin diye. Burda da aynı şey vücuda zararlı maddeleri süt temizler
Karnımız ağrıyınca süt içeriz ya ağrı kesilsin diye. Burda da aynı şey vücuda zararlı maddeleri süt temizler
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 27 Ekm 2013 #5 Kolada bulunan maddelerin çöküşü. Kahve ve kola karışımını denemiştim hiç damak tadına uymadı.
cubuk_kraker Katılımcı 27 Ekm 2013 #7 katip dediki: Karnımız ağrıyınca süt içeriz ya ağrı kesilsin diye. Burda da aynı şey vücuda zararlı maddeleri süt temizler Genişletmek için tıklayın... düz mantığın ulaştığı son nokta çok güzel bi tespit tebrikler
katip dediki: Karnımız ağrıyınca süt içeriz ya ağrı kesilsin diye. Burda da aynı şey vücuda zararlı maddeleri süt temizler Genişletmek için tıklayın... düz mantığın ulaştığı son nokta çok güzel bi tespit tebrikler
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 27 Ekm 2013 #8 cubuk_kraker dediki: düz mantığın ulaştığı son nokta çok güzel bi tespit tebrikler Genişletmek için tıklayın... Düz bakınca daha iyi görüyorum, sağa sola çekmenin ne anlamı var
cubuk_kraker dediki: düz mantığın ulaştığı son nokta çok güzel bi tespit tebrikler Genişletmek için tıklayın... Düz bakınca daha iyi görüyorum, sağa sola çekmenin ne anlamı var
cubuk_kraker Katılımcı 27 Ekm 2013 #9 katip dediki: Düz bakınca daha iyi görüyorum, sağa sola çekmenin ne anlamı var Genişletmek için tıklayın... en güzeli
katip dediki: Düz bakınca daha iyi görüyorum, sağa sola çekmenin ne anlamı var Genişletmek için tıklayın... en güzeli