Malzemeler
Keki için:4 adet yumurta
4 fincan tozşeker
2 fincan sıvıyağ yada eritilmiş margarin
2 fincan süt
4,5 fincan un
3 yemek kağışı kakao
1 paket kabartma tozu
bir kaç tane muz
1 paket vanilya
Kreması için:
1 kg süt2 paket krem şanti
çikolata parçası 100 gr yada fındık
üstüne hindistan cevizi
Köstebek pasta Hazırlanışı:
Şekeri ile yumurtaları çırpın. Üzerine yumuşamış margarini yada sıvı yağı, kabartma tozunu vanilyayı,kakaoyu ve aldığı kadar unu (koyu kıvamlı olmalıdır) katıp kek harcını yağlanmış yuvarlak kek kalıbına döküp yayın. 170 derecelik fırında kızarıncaya kadar pişirin. Pişen kek ılıyınca kenarlarından 2 cm. bırakıp orta kısmı kaşık yardımıyla oyun. Yanlız düz bir şekilde ve tabanı parçalamadan kekein yarı kısmına kadar oymalısınız..Oyduğunuz kısma ıkıye kesilmiş muzları yerleştirin. krem şantiyi sütle çırpıp içine fındık ve damla çikolata (yada çikolata parçası) katıp bu karışımı sadece muzların üzerine koyun. Oyduğunuz kekin parçalarını ufalayın ve krem şantinin üzerine tamamen kapatacak şekilde ekin. hafif hafif bastırıp krem şantiye yapışmasını sağlayın. Üstüne hindistan ceviizi atabilirsiniz. En az 2-3 saat buzdolabında beklettikten sonra köstebek pastamızı servis edebilirsiniz..edit:yaptım,çok güzel oldu,sizlerde deneyin istedim,paylaştım