yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 15 Hzr 2013 #1 Koton'un özel koleksiyonu, Arkın'ın hem mizahi, hem de karizmatik yönünü ortaya çıkarıyor.
felsefe_mi ...!... Özel üye 15 Hzr 2013 #2 Neden Cüneyt Arkın??? Gökhan Tepe'yi koysalardı ya gözümüz gönlümüz açılırdı
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 15 Hzr 2013 #3 felsefe_mi dediki: Neden Cüneyt Arkın??? Gökhan Tepe'yi koysalardı ya gözümüz gönlümüz açılırdı Genişletmek için tıklayın... asıl bunu koyacaklardıki of offf yatarken bile çıkarmazdım üzerimden
felsefe_mi dediki: Neden Cüneyt Arkın??? Gökhan Tepe'yi koysalardı ya gözümüz gönlümüz açılırdı Genişletmek için tıklayın... asıl bunu koyacaklardıki of offf yatarken bile çıkarmazdım üzerimden
MeRciMeK V.I.P V.I.P 15 Hzr 2013 #4 Barış Manço vardı daha geçenlerde Ama en güzeli bence Türkan Şoray serisiydi..
cemree =)=) V.I.P 30 Tem 2013 #5 MeRciMeK dediki: Barış Manço vardı daha geçenlerde Ama en güzeli bence Türkan Şoray serisiydi.. Genişletmek için tıklayın... Katılıyorum...
MeRciMeK dediki: Barış Manço vardı daha geçenlerde Ama en güzeli bence Türkan Şoray serisiydi.. Genişletmek için tıklayın... Katılıyorum...
-araz- EYVALLAH... V.I.P 30 Tem 2013 #6 yaren* dediki: asıl bunu koyacaklardıki of offf yatarken bile çıkarmazdım üzerimden Genişletmek için tıklayın... ısrarla isteyiniz
yaren* dediki: asıl bunu koyacaklardıki of offf yatarken bile çıkarmazdım üzerimden Genişletmek için tıklayın... ısrarla isteyiniz