CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 18 Nsn 2022 #1 Çok yalın, sade bir resfebe sorusu soruyorum. Gizli kelime nedir?
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 18 Nsn 2022 #4 evet Kare te gec kaldik tebrikler @Çağlayağmur Upvote 0 Downvote
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 18 Nsn 2022 #5 Sentinus dediki: cevap gelmiş geç kaldım yine Genişletmek için tıklayın... oh oh canima degsin Upvote 0 Downvote
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 18 Nsn 2022 #6 yilmaz27 dediki: oh oh canima degsin Genişletmek için tıklayın... sen beni güldürdün, Allahta seni güldürsün abi Upvote 0 Downvote
yilmaz27 dediki: oh oh canima degsin Genişletmek için tıklayın... sen beni güldürdün, Allahta seni güldürsün abi
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 18 Nsn 2022 #7 Sentinus dediki: sen beni güldürdün, Allahta seni güldürsün abi Genişletmek için tıklayın... sen her zaman gül güzel can Upvote 0 Downvote
Sentinus dediki: sen beni güldürdün, Allahta seni güldürsün abi Genişletmek için tıklayın... sen her zaman gül güzel can
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 18 Nsn 2022 #8 yilmaz27 dediki: sen her zaman gül güzel can Genişletmek için tıklayın... Hep beraber inşallah abi Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 18 Nsn 2022 #9 Evet Kare + Te harfinden çıkarılacak kelime karete idi Aslında karete değil karate doğrusu ama renkten yola çıkarak kara ve Te birleştirilerek karate sonucuna ulaşılır Upvote 0 Downvote
Evet Kare + Te harfinden çıkarılacak kelime karete idi Aslında karete değil karate doğrusu ama renkten yola çıkarak kara ve Te birleştirilerek karate sonucuna ulaşılır