Türk mutfağının en güzel detaylarından olan mezeler, çeşitliliği ile hepimizin kalbini çalıyor.
Oldukça zengin olan Türk mutfağında, tatlılardan tuzlulara, zeytinyağlı yemeklerden salatalara kadar pek çok farklı çeşit bulunuyor. Türk mutfağının en beğenilenleri dünyanın en iyi geleneksel yemekleri arasında girmiş durumda. Mutfağımızın en güzel detaylarından biriyse tabii ki mezeler. Birçok çeşidi bulunan mezeler, yurt dışında da büyük ilgi görüyor. Hatta, bu enfes lezzetler, Türkiye’yi tanıtan tatlar arasında. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Turizm, Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın (TGA) uluslararası tanıtım çalışmalarını yürüttüğü ‘Go Turkey’ web sayfasında, 5’i soğuk, 5’i sıcak olmak üzere ‘en iyi 10 meze’ belirlendi. İşte en iyi mezeler.
Türk mutfağından sıcak ve soğuk pek çok farklı meze bulunuyor. Rakı sofralarının vazgeçilmezi olan mezeler ana yemeğe eşlik ediyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Turizm, Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Türkiye’nin en iyi 10 mezesini seçti
Seçilen mezeler, Türkiye’yi tanıtan tatlar arasında. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Turizm, Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın (TGA) uluslararası tanıtım çalışmalarını yürüttüğü ‘Go Turkey’ web sayfasında yayınlandı
Web sayfasında mezeler için “Meze sizi doyurmak için değil, rakının tadını çıkarırken ağzınızdaki tadı değiştirmek için var. Hatta pek çok kişi, sohbetin rakınıza eşlik edecek en iyi meze olduğunu iddia edebilir” dendi
Rakı için de “Türklerin anason aromalı içeceği olan rakı, zaman zaman ‘aslan sütü’ olarak anılır” ifadesi kullanıldı. İşte en iyi mezeler;
Oldukça zengin olan Türk mutfağında, tatlılardan tuzlulara, zeytinyağlı yemeklerden salatalara kadar pek çok farklı çeşit bulunuyor. Türk mutfağının en beğenilenleri dünyanın en iyi geleneksel yemekleri arasında girmiş durumda. Mutfağımızın en güzel detaylarından biriyse tabii ki mezeler. Birçok çeşidi bulunan mezeler, yurt dışında da büyük ilgi görüyor. Hatta, bu enfes lezzetler, Türkiye’yi tanıtan tatlar arasında. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Turizm, Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın (TGA) uluslararası tanıtım çalışmalarını yürüttüğü ‘Go Turkey’ web sayfasında, 5’i soğuk, 5’i sıcak olmak üzere ‘en iyi 10 meze’ belirlendi. İşte en iyi mezeler.
Türk mutfağından sıcak ve soğuk pek çok farklı meze bulunuyor. Rakı sofralarının vazgeçilmezi olan mezeler ana yemeğe eşlik ediyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Turizm, Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Türkiye’nin en iyi 10 mezesini seçti
Seçilen mezeler, Türkiye’yi tanıtan tatlar arasında. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Turizm, Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın (TGA) uluslararası tanıtım çalışmalarını yürüttüğü ‘Go Turkey’ web sayfasında yayınlandı
Web sayfasında mezeler için “Meze sizi doyurmak için değil, rakının tadını çıkarırken ağzınızdaki tadı değiştirmek için var. Hatta pek çok kişi, sohbetin rakınıza eşlik edecek en iyi meze olduğunu iddia edebilir” dendi
Rakı için de “Türklerin anason aromalı içeceği olan rakı, zaman zaman ‘aslan sütü’ olarak anılır” ifadesi kullanıldı. İşte en iyi mezeler;