Enda Neylersin!!! V.I.P 11 Nsn 2021 #1 Evet arkadaşlar @KuMRu arkadaşımız çağrışım konuğu olmuştur kendisine danışmadım kafam esti konuyu actım umarım bana kızmaz pek zorlanacağını da zannetmiyorum zaten? Rastgele
Evet arkadaşlar @KuMRu arkadaşımız çağrışım konuğu olmuştur kendisine danışmadım kafam esti konuyu actım umarım bana kızmaz pek zorlanacağını da zannetmiyorum zaten? Rastgele
Enda Neylersin!!! V.I.P 11 Nsn 2021 #2 Kelimelerin sende çağrıştırdığı anlamlar nelerdir? Ayliz Tebessüm Zümrüdüanka Çiçek Kumru Ukte
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 11 Nsn 2021 #3 AyLiz dediki: Kelimelerin sende çağrıştırdığı anlamlar nelerdir? Ayliz Tebessüm Zümrüdüanka Çiçek Kumru Ukte Genişletmek için tıklayın... Ayliz ~ çok güçlü ?? Tebessüm ~ gülücük ? Zümrüdüanka ~ ayliz seni hatırlatıyor ? Çiçek ~ kadın Kumru ~ bennnn? Ukte ~ kalp kırıklığı ?
AyLiz dediki: Kelimelerin sende çağrıştırdığı anlamlar nelerdir? Ayliz Tebessüm Zümrüdüanka Çiçek Kumru Ukte Genişletmek için tıklayın... Ayliz ~ çok güçlü ?? Tebessüm ~ gülücük ? Zümrüdüanka ~ ayliz seni hatırlatıyor ? Çiçek ~ kadın Kumru ~ bennnn? Ukte ~ kalp kırıklığı ?
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 11 Nsn 2021 #7 nazenin dediki: İnsan Çocuk Umut Özlem Orman Ağaç Mesaj Genişletmek için tıklayın... İnsan ~ nankör Çocuk ~ gelecek Özlem~ hasret Orman~ mangal Ağaç ~kök Mesaj ~ gereksiz uzaklık ?
nazenin dediki: İnsan Çocuk Umut Özlem Orman Ağaç Mesaj Genişletmek için tıklayın... İnsan ~ nankör Çocuk ~ gelecek Özlem~ hasret Orman~ mangal Ağaç ~kök Mesaj ~ gereksiz uzaklık ?
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 11 Nsn 2021 #8 GüLüCüKツ dediki: Dizi Forum Aile Telefon Genişletmek için tıklayın... Dizi ~ zaman geçirme Form ~ arkadaşlık ? Aile ~ herşey Telefon~ olmazsa olmaz ?
GüLüCüKツ dediki: Dizi Forum Aile Telefon Genişletmek için tıklayın... Dizi ~ zaman geçirme Form ~ arkadaşlık ? Aile ~ herşey Telefon~ olmazsa olmaz ?
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 11 Nsn 2021 #9 AyLiz dediki: Çerez forum Sosyal medya Temizlik Kahve Genişletmek için tıklayın... Çerez form ~ aile ? Sosyal medya~ gereksiz bişey ? Temizlik ~ boş boş yorulma ? Kahve~ vazgeçilmezim
AyLiz dediki: Çerez forum Sosyal medya Temizlik Kahve Genişletmek için tıklayın... Çerez form ~ aile ? Sosyal medya~ gereksiz bişey ? Temizlik ~ boş boş yorulma ? Kahve~ vazgeçilmezim