yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 4 Mys 2021 #1 KuMRu Herkesin bir kardeşi olmalı mutluluğuna ortak, derdine ilaç, tıp ki senin gibi canım kardeşim. GüLüCüKツ Beni her düştüğümde ayağa kaldıran canım kardeşim sana çok teşekkür ederim
KuMRu Herkesin bir kardeşi olmalı mutluluğuna ortak, derdine ilaç, tıp ki senin gibi canım kardeşim. GüLüCüKツ Beni her düştüğümde ayağa kaldıran canım kardeşim sana çok teşekkür ederim
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 4 Mys 2021 #2 yesim434 dediki: KuMRu Herkesin bir kardeşi olmalı mutluluğuna ortak, derdine ilaç, tıp ki senin gibi canım kardeşim. GüLüCüKツ Beni her düştüğümde ayağa kaldıran canım kardeşim sana çok teşekkür ederim Genişletmek için tıklayın... Duygularimiza tercuman oldugun icin tesekkur ederim bitanem
yesim434 dediki: KuMRu Herkesin bir kardeşi olmalı mutluluğuna ortak, derdine ilaç, tıp ki senin gibi canım kardeşim. GüLüCüKツ Beni her düştüğümde ayağa kaldıran canım kardeşim sana çok teşekkür ederim Genişletmek için tıklayın... Duygularimiza tercuman oldugun icin tesekkur ederim bitanem
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 4 Mys 2021 #3 yesim434 dediki: KuMRu Herkesin bir kardeşi olmalı mutluluğuna ortak, derdine ilaç, tıp ki senin gibi canım kardeşim. GüLüCüKツ Beni her düştüğümde ayağa kaldıran canım kardeşim sana çok teşekkür ederim Genişletmek için tıklayın... Çok doğru Herkes kardeşi için bunu düşünüyordur bence emeğine sağlık
yesim434 dediki: KuMRu Herkesin bir kardeşi olmalı mutluluğuna ortak, derdine ilaç, tıp ki senin gibi canım kardeşim. GüLüCüKツ Beni her düştüğümde ayağa kaldıran canım kardeşim sana çok teşekkür ederim Genişletmek için tıklayın... Çok doğru Herkes kardeşi için bunu düşünüyordur bence emeğine sağlık
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 4 Mys 2021 #4 KuMRuBenim en sevdiğim arkadaşım biricik kardeşim GüLüCüKツ tür Yerini kimselerin alamadığı en değerli varlığım. [B]KuMRu[/B]Kardeş sevgisi diye bir şey var, kelimelerle anlatılmayan. GüLüCüKツKardeş, sadece sevgilere ortak olmaz. Acılara ve gözyaşlarına da ortak olur.
KuMRuBenim en sevdiğim arkadaşım biricik kardeşim GüLüCüKツ tür Yerini kimselerin alamadığı en değerli varlığım. [B]KuMRu[/B]Kardeş sevgisi diye bir şey var, kelimelerle anlatılmayan. GüLüCüKツKardeş, sadece sevgilere ortak olmaz. Acılara ve gözyaşlarına da ortak olur.
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 4 Mys 2021 #6 AyLiz dediki: Rabbim sizleri ayırmasın birbirinizin kıymetini bilin Genişletmek için tıklayın... Amin canım Allah razı olsun
AyLiz dediki: Rabbim sizleri ayırmasın birbirinizin kıymetini bilin Genişletmek için tıklayın... Amin canım Allah razı olsun
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 4 Mys 2021 #7 AyLiz dediki: Rabbim sizleri ayırmasın birbirinizin kıymetini bilin Genişletmek için tıklayın... Amin canimcim biliyoruz cok sukur
AyLiz dediki: Rabbim sizleri ayırmasın birbirinizin kıymetini bilin Genişletmek için tıklayın... Amin canimcim biliyoruz cok sukur
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 16 Mys 2021 #8 Çok hoşuma gitti resmi çaldım @yesim434