YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Nsn 2007 #1 Bu oyunda kurbağaların yer değiştirmesi gerekiyor. Ben üçüncü denemede yapabildim. Sağdaki 3 kurbağa ile soldaki 3 kurbağanın yer değiştirmesi gerekiyor. Bu arada kurbağalar bir taştan ve birinin üstünden atlayabilir. Kolay gelsin.
Bu oyunda kurbağaların yer değiştirmesi gerekiyor. Ben üçüncü denemede yapabildim. Sağdaki 3 kurbağa ile soldaki 3 kurbağanın yer değiştirmesi gerekiyor. Bu arada kurbağalar bir taştan ve birinin üstünden atlayabilir. Kolay gelsin.
dağcı Üstat 26 Eyl 2008 #6 kimse kanduramaz beni hırsuzla paramı çalacanuz demi hiç işim olmaz oynamıyom para sıcak tutuyo benü
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Eyl 2008 #10 dağcı dediki: yaw yaptım yapamadım diyipte deli etmeyin beni oynamıcam alla alal Genişletmek için tıklayın... Abi flash oyunlar para yemiyor Para yiyen cerez oyunları
dağcı dediki: yaw yaptım yapamadım diyipte deli etmeyin beni oynamıcam alla alal Genişletmek için tıklayın... Abi flash oyunlar para yemiyor Para yiyen cerez oyunları