Artemis Özel Üye Özel üye 29 Arl 2018 #1 Dünyanın en özgür yeri kafamızın içidir sizce de orada yaşamak mantıklı değil mi ? Bence öyle
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 29 Arl 2018 #2 Soluksuz okuduğum bir Kitaptı.. Umarım Sineması da Güzel olur..
Artemis Özel Üye Özel üye 29 Arl 2018 #3 Derin Mavi dediki: Soluksuz okuduğum bir Kitaptı.. Umarım Sineması da Güzel olur.. Genişletmek için tıklayın... Elime aldım bitti sonrada ağladım . Bir süre etkisinden çıkamadım
Derin Mavi dediki: Soluksuz okuduğum bir Kitaptı.. Umarım Sineması da Güzel olur.. Genişletmek için tıklayın... Elime aldım bitti sonrada ağladım . Bir süre etkisinden çıkamadım
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 29 Arl 2018 #4 Artemis dediki: Elime aldım bitti sonrada ağladım . Bir süre etkisinden çıkamadım Genişletmek için tıklayın... Ben de çıkamamıştım, kısa ama çok güzel bir kitaptı.. Gerçi olumsuz yorumları olan hatta yarıda bırakan arkadaşlarıma kızmıştım :/
Artemis dediki: Elime aldım bitti sonrada ağladım . Bir süre etkisinden çıkamadım Genişletmek için tıklayın... Ben de çıkamamıştım, kısa ama çok güzel bir kitaptı.. Gerçi olumsuz yorumları olan hatta yarıda bırakan arkadaşlarıma kızmıştım :/