Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 14 Arl 2012 #1 Dünyanın tek kuş yuvası şeklindeki restoranı, Tayland'ın Koh Kood adasında bir ağacın üzerinde. Yerden yaklaşık beş metre yükseklikteki ‘kuş yuvası’, maceraperestlere eşsiz bir deneyim vaadediyor.
Dünyanın tek kuş yuvası şeklindeki restoranı, Tayland'ın Koh Kood adasında bir ağacın üzerinde. Yerden yaklaşık beş metre yükseklikteki ‘kuş yuvası’, maceraperestlere eşsiz bir deneyim vaadediyor.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 14 Arl 2012 #5 TılsıM dediki: Ayyy bayıldım ben ama biraz korkarım ya yoksa süper bir yer Genişletmek için tıklayın... 5 metre yüksekliği aşağıya bakmasın mekanın tadını çıkarırsın yeter Mod-53 dediki: şahane bir yer beğendim çokk Genişletmek için tıklayın... Bencede çok güzel. felsefe_mi dediki: Orada oturmak müthiş bir keyiftir ya. Çok sevdim Genişletmek için tıklayın... Manzarada süper bu arada değilmi?
TılsıM dediki: Ayyy bayıldım ben ama biraz korkarım ya yoksa süper bir yer Genişletmek için tıklayın... 5 metre yüksekliği aşağıya bakmasın mekanın tadını çıkarırsın yeter Mod-53 dediki: şahane bir yer beğendim çokk Genişletmek için tıklayın... Bencede çok güzel. felsefe_mi dediki: Orada oturmak müthiş bir keyiftir ya. Çok sevdim Genişletmek için tıklayın... Manzarada süper bu arada değilmi?
P Papatya V.I.P V.I.P 29 Arl 2012 #7 Güzel düşünülmüş ama ağaçla bağdaştığı kısmı anlamadım Teşekkürler ablası
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 29 Arl 2012 #8 cemree dediki: muhteşem yaa bende istiyorummm Genişletmek için tıklayın... Bende isterdim ama bulmak zor sanırım. RüzqαrqüŁü dediki: Güzel düşünülmüş ama ağaçla bağdaştığı kısmı anlamadım Teşekkürler ablası Genişletmek için tıklayın... Rica ederim canım çok hoş bir yer.
cemree dediki: muhteşem yaa bende istiyorummm Genişletmek için tıklayın... Bende isterdim ama bulmak zor sanırım. RüzqαrqüŁü dediki: Güzel düşünülmüş ama ağaçla bağdaştığı kısmı anlamadım Teşekkürler ablası Genişletmek için tıklayın... Rica ederim canım çok hoş bir yer.