Kütüphaneye Gitmek Için Nedenler

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
Kütüphaneye gitmek için nedenler

Teknoloji hayatımıza girmesiyle çok şey kazandık ancak bir o kadarda şey kaybettik. Bunlardan biri de kütüphaneler. Oysa ki hala o kadar çok nedenimiz var ki kütüphanelere gitmek için...
Kütüphaneye gitmek, kitap kokuları arasında dolaşmak muhteşem bir duygudur.

Bilgiyi edinmek için tek tık değil de saatlerce aramak, emeğinizin karşılığında bilgi edinmek büyük haz veren bir olaydır.Kitaplara dokunarak onlarla iletişim kurarsınız.Kütüphaneye giderek geçmişten gelen bir geleneği devam ettirirsiniz.Bir bilgiyi ararken çok daha fazlasını bulabilirsiniz. Başka şeyler öğrenebilirsiniz.Kütüphanelerde efsane aşklar yaşanmıştır. Belki hayatınızın aşkı orada gizlidir.Bazen, çok yorgunken bile gidilecek en mantıklı yerdir. Çünkü uyumak için bile en rahat yer kütüphanelerdir.

Kitaplar vazgeçilmezdir aslında. Öğreneceğiniz her şeyi ayrıntsıyla öğrenebileceğiniz sihirli bir dünyadır.Kütüphanelere gitmeyi deneyin, hayattan tekrar zevk aldığınızı fark edeceksiniz. Öğrenmenin aslında ne kadar heyecan verici ve yorucu bir şey olduğunu tekrar tekrar hatırlayacaksınız.

Geçenlerde Şehir kütüphanesinin önünden geçerken iki tane kız çocuğunun ellerinde kitaplarla kütüphaneden çıktıklarını görünce geçmişteki popülerliğini anımsadım ve hala kitap kurtlarının kütüphanelerin yolunu aşındırdığını görmek çok mutlu etti beni.

Geçenlerde Şehir kütüphanesinin önünden geçerken iki tane kız çocuğunun ellerinde kitaplarla kütüphaneden çıktıklarını görünce geçmişteki popülerliğini anımsadım ve hala kitap kurtlarının kütüphanelerin yolunu aşındırdığını görmek çok mutlu etti beni.

burda Atatürk İl Halk Kütüphanesine öğleden sonra gidince sıra beklemek zorunda kalıyorum ödünç alırken. Ama o sıra ne kadar bekletirse o kadar mutlu ediyor insanı...

Geri