_KbraS_ Özel Üye Özel üye 24 Hzr 2018 #4 bu konuda iyiyimdir, mütevazı olamayacağım. hakaret etmeden, küfretmeden ve ses tonumu yükseltmeden böyle konusur gibi bir laf söylerim genelde karşı cevap gelmez
bu konuda iyiyimdir, mütevazı olamayacağım. hakaret etmeden, küfretmeden ve ses tonumu yükseltmeden böyle konusur gibi bir laf söylerim genelde karşı cevap gelmez
S She Özel Üye Özel üye 25 Hzr 2018 #6 Papatya dediki: Laf sokmak zeka geliştiriyormuş. Genişletmek için tıklayın... Eminmisin Abim duymasin yuru git der bana . Hemde cok guzel laf sokarim herzaman heryerdee ?
Papatya dediki: Laf sokmak zeka geliştiriyormuş. Genişletmek için tıklayın... Eminmisin Abim duymasin yuru git der bana . Hemde cok guzel laf sokarim herzaman heryerdee ?
P Papatya V.I.P V.I.P 26 Hzr 2018 #7 She dediki: Eminmisin Abim duymasin yuru git der bana . Hemde cok guzel laf sokarim herzaman heryerdee ? Genişletmek için tıklayın... Ben onların yalancısıyım ?
She dediki: Eminmisin Abim duymasin yuru git der bana . Hemde cok guzel laf sokarim herzaman heryerdee ? Genişletmek için tıklayın... Ben onların yalancısıyım ?