yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 23 Mrt 2021 #1 Lan ayaktayım zaten, Otobüs tıklım tıklım şoför bile ayakta gidiyor, teyze de pis pis bana bakıyor. Lan ayaktayım zaten, ne yapayım öleyim mi teyze ya.
Lan ayaktayım zaten, Otobüs tıklım tıklım şoför bile ayakta gidiyor, teyze de pis pis bana bakıyor. Lan ayaktayım zaten, ne yapayım öleyim mi teyze ya.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 23 Mrt 2021 #2 Bir senedir otobüse binmiyorum çocuklarla annelere ayrılan bölümde otururken bile illa ki bir teyze amca bakışı yakalarım
Bir senedir otobüse binmiyorum çocuklarla annelere ayrılan bölümde otururken bile illa ki bir teyze amca bakışı yakalarım
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 23 Mrt 2021 #3 Yaşlıya zaten yer veririmde kadın oldumu küçük büyük demem mutlaka kalkar yerimde oturmasını teklif ederim.
Yaşlıya zaten yer veririmde kadın oldumu küçük büyük demem mutlaka kalkar yerimde oturmasını teklif ederim.
can yürek Özel Üye Özel üye 23 Mrt 2021 #4 yesim434 dediki: Lan ayaktayım zaten, Otobüs tıklım tıklım şoför bile ayakta gidiyor, teyze de pis pis bana bakıyor. Lan ayaktayım zaten, ne yapayım öleyim mi teyze ya. Genişletmek için tıklayın... Yeşim teyze ayakdaymiş
yesim434 dediki: Lan ayaktayım zaten, Otobüs tıklım tıklım şoför bile ayakta gidiyor, teyze de pis pis bana bakıyor. Lan ayaktayım zaten, ne yapayım öleyim mi teyze ya. Genişletmek için tıklayın... Yeşim teyze ayakdaymiş
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 24 Mrt 2021 #5 can yürek dediki: Yeşim teyze ayakdaymiş Genişletmek için tıklayın... )) he dogru tahminn Hem teyzeyim hemide otobuse bindigimde oturmam
can yürek dediki: Yeşim teyze ayakdaymiş Genişletmek için tıklayın... )) he dogru tahminn Hem teyzeyim hemide otobuse bindigimde oturmam
can yürek Özel Üye Özel üye 24 Mrt 2021 #6 yesim434 dediki: )) he dogru tahminn Hem teyzeyim hemide otobuse bindigimde oturmam Genişletmek için tıklayın...
yesim434 dediki: )) he dogru tahminn Hem teyzeyim hemide otobuse bindigimde oturmam Genişletmek için tıklayın...