arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 7 Ags 2012 #3 resmen dizilere teşvik ediyorlar,bende hiç izlemedim fragmanına bile denk gelmedim bu dizinin
Esr3 Özel Üye Özel üye 7 Ags 2012 #4 arz-ı hal dediki: resmen dizilere teşvik ediyorlar,bende hiç izlemedim fragmanına bile denk gelmedim bu dizinin Genişletmek için tıklayın... Izlemelisin cok sey kaciriyosun
arz-ı hal dediki: resmen dizilere teşvik ediyorlar,bende hiç izlemedim fragmanına bile denk gelmedim bu dizinin Genişletmek için tıklayın... Izlemelisin cok sey kaciriyosun
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 7 Ags 2012 #5 Zipaydir dediki: Izlemelisin cok sey kaciriyosun Genişletmek için tıklayın... test adına mı,dizi adına mı_?? bende tv izleme alışkanlığı yok en fazla bir bölüm
Zipaydir dediki: Izlemelisin cok sey kaciriyosun Genişletmek için tıklayın... test adına mı,dizi adına mı_?? bende tv izleme alışkanlığı yok en fazla bir bölüm
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 7 Ags 2012 #7 Çok televizyon izleyen biri değilim.Ama illa izleyceksen Adnan,Bihter,Behlül üçlüsü yerine Mecnun,İsmail,Yavuz üçlüsünü izle.
Çok televizyon izleyen biri değilim.Ama illa izleyceksen Adnan,Bihter,Behlül üçlüsü yerine Mecnun,İsmail,Yavuz üçlüsünü izle.