R rabiku Üyecik 6 Tem 2012 #1 lks go da mal alım faturası girdim fakat muhasebeleştirmedim yapmaya çalıştıpımda başka bir kişi muhasebeleştiriyor diyor ki bu olanaksız benden başkası kullanmıyor sorun nedir.
lks go da mal alım faturası girdim fakat muhasebeleştirmedim yapmaya çalıştıpımda başka bir kişi muhasebeleştiriyor diyor ki bu olanaksız benden başkası kullanmıyor sorun nedir.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 6 Tem 2012 #2 Muhasebe okudum ben ama LKS kullanmadım o yüzden bilmiyorum bi fikrim yok Upvote 0 Downvote
T taha3542 Üye 17 Tem 2012 #3 lks ye bende girmiştim ama kazanamadım gene sen girmişsin forumda sana yardımcı olucak birileri vardır Upvote 0 Downvote
lks ye bende girmiştim ama kazanamadım gene sen girmişsin forumda sana yardımcı olucak birileri vardır
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Tem 2012 #4 taha3542 dediki: lks ye bende girmiştim ama kazanamadım gene sen girmişsin forumda sana yardımcı olucak birileri vardır Genişletmek için tıklayın... Bu yoruma bayildim.. Upvote 0 Downvote
taha3542 dediki: lks ye bende girmiştim ama kazanamadım gene sen girmişsin forumda sana yardımcı olucak birileri vardır Genişletmek için tıklayın... Bu yoruma bayildim..
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 17 Tem 2012 #5 açıkken yanlış kapatılmış olabilir mi? program kapatıp açmayı denediniz mi? elektrik kesintisi olduğunda rastlanıyor genelde Upvote 0 Downvote
açıkken yanlış kapatılmış olabilir mi? program kapatıp açmayı denediniz mi? elektrik kesintisi olduğunda rastlanıyor genelde
T taha3542 Üye 18 Tem 2012 #6 kırmızı lks için dersler veriliyor onları kazanamadım ben saçmaladımı dşünüyosun heralde Upvote 0 Downvote
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 18 Tem 2012 #7 taha3542 dediki: kırmızı lks için dersler veriliyor onları kazanamadım ben saçmaladımı dşünüyosun heralde Genişletmek için tıklayın... Parasini verdikten sonra heryer verio kursunu kaZanmana gerek yok.. Upvote 0 Downvote
taha3542 dediki: kırmızı lks için dersler veriliyor onları kazanamadım ben saçmaladımı dşünüyosun heralde Genişletmek için tıklayın... Parasini verdikten sonra heryer verio kursunu kaZanmana gerek yok..