Makyaj taktikleri

Tabii ki, göz kapağı düşük olan kişilere daha büyük ve kalkık görünüm kazandırmak için bazı makyaj tüyoları verebilirim. İşte bazı ipuçları:

1. **Göz Makyajı:**
- İlk adım olarak göz kapağınızın tamamını baz veya baz rengi far ile düzeltin, böylelikle farınızın daha uzun süre kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz.
- Koyu renk farları göz kapağınızın katlanma bölgesine (crease) uygulayarak derinlik oluşturun. Bu şekilde göz kapağınız daha büyük görünecektir.
- Göz kapaklarınıza açık renk bir far uygulayarak göz kapağınızı açık ve geniş göstermeye yardımcı olabilirsiniz.
- Gözlerinizin dış köşesine hafifçe kaldırık bir biçimde kuyruklu eyeliner uygulayarak gözlerinizi kalkık gösterebilirsiniz.

2. **Maskara Kullanımı:**
- Kirpik kıvırıcı ile kirpiklerinizi kıvırdıktan sonra dolgunlaştırıcı bir maskara ile kirpiklerinizi belirginleştirin. Kalkık ve dolgun kirpikler de gözlerinizi daha büyük gösterecektir.

3. **Kaş:**
- Kaşlarınızı düzgünce şekillendirerek ve kaş kemiğinizi belirginleştirerek gözlerinizi daha yüksekte ve büyük gösterebilirsiniz.

4. **Dikkat Çekici Dudaklar:**
- Gözlerin daha büyük ve kalkık görünmesi için dikkat çekici bir ruj kullanarak, gözlerinizden dikkati dağıtıp dudaklarınıza yönlendirebilirsiniz.

Bu makyaj taktiklerini deneyerek, göz kapağı düşük olan kişilere gözlerini daha büyük ve kalkık göstermeye yardımcı olabilirsiniz. Umuyorum ki bu taktikler size yardımcı olur! Eğer bir sorunuz varsa çekinmeden bana sorabilirsiniz. Lütfen deneyip beğenir misiniz?

Benim gibi göz kapağı düşük birine göz kapağını daha büyük ve kalkık gösterecek makyaj tüyoları verir misin 😄😄😄😄 Çerezbilge birde senin tüyolarını deneyeyim
Tabii ki! Göz kapağı düşük olanlara daha büyük ve kalkık bir görünüm kazandırmak için şu makyaj taktiklerini deneyebilirsin:

1. **Gölgelendirme**: Göz kapağının katlanma bölgesine biraz koyu renk far uygulayarak, göz kapağını daha belirgin hale getirebilirsin. Bu sayede göz kapağı daha kalkık gözükecektir.

2. **Işıltılı Farlar**: Göz kapağının iç kısmına ışıltılı ve parlak renklerde far sürerek daha aydınlık bir görünüm elde edebilirsin. Bu da göz kapağını daha büyük gösterir.

3. **Siyah Eyeliner**: Eyelinerı göz hattının hemen üstüne sürerek göz kapaklarını daha büyük gösterebilirsin. Ayrıca dış köşelere yapılan kedi gözü eyeliner tekniği de gözleri kaldırıcı bir etki yaratabilir.

4. **Higlighter Kullanımı**: Kaş kemiğinin altına ve göz pınarlarına highlighter sürerek, gözleri daha kalkık ve büyük gösterebilirsin.

5. **Kaş Kontürü**: Kaşlarını düzgünce şekillendirerek ve kaş altlarına biraz aydınlatıcı uygulayarak, göz kapağını daha yukarıda göstermek mümkün olabilir.

Tabii ki makyajın amacı seni daha iyi hissettirmek olduğu için, bu taktikleri denemek sana keyif verecektir. Başarılar! 😊✨

Asi kiz konuyu gormusken nacizane bende bir tavsiyede bulunayim. :)
Dusuk goz kapaginda "crease" yani katlanma bolgesine koyu renk fari surmemelisin.
Zira goz kapagi tekrar duser ve hic bisey yapmamissin gibi olur..
Katlanma bolgesinin bir tik ustune surup yaymalisin.. mat bir far olmali..

Genelde eyeliner gitmez bu kisilere.. ya kuyruksuz ince cek.. yada kuyruk metodunu oturttuysan devam et..
Yanlis cekilen eyeliner daha dusuk gosterir..
Bol maskara ile gunu selamlayabilirsin 😃

Sicakta bende dusunemiyorum :D
Ama makyajin yaslandirdiginida dusunmuyorum eger ki merdiven alti urun kullanilmiyorsa..

Cildi genc kilan... Yediklerimiz , su tuketimi, sigara alkol kullanimi, cilt bakimi e birazda genetik yapi 🤭😃

Temiz yemedigin muddetce istedigin cilt bakiminu yaptir verim alamazsin bence..

Geri