KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 26 Ock 2021 #4 Gezmeyemi gittin buralara. Ülkemin bütün yerleri gibi burasıda çok güzel yerler.
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Ock 2021 #5 KaderKatibi dediki: Gezmeyemi gittin buralara. Ülkemin bütün yerleri gibi burasıda çok güzel yerler. Genişletmek için tıklayın... 3 hafta önce gittim abim anca açabildim konuyu☺
KaderKatibi dediki: Gezmeyemi gittin buralara. Ülkemin bütün yerleri gibi burasıda çok güzel yerler. Genişletmek için tıklayın... 3 hafta önce gittim abim anca açabildim konuyu☺
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 31 Ock 2021 #6 Ne kadar hoş kareler. Gittim bende dolaştım buraları aslında ama ben sanırım daha çok sahil tarafları ile ilgilendim.
Ne kadar hoş kareler. Gittim bende dolaştım buraları aslında ama ben sanırım daha çok sahil tarafları ile ilgilendim.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 31 Ock 2021 #7 Ne güzelde ettin canım ya bu paylaşımınla. Dışarı çıkamadıgımız şu günler bitsin alacağım izni gezecem ülkemi ?
Ne güzelde ettin canım ya bu paylaşımınla. Dışarı çıkamadıgımız şu günler bitsin alacağım izni gezecem ülkemi ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Ock 2021 #8 Çağlayağmur dediki: Ne güzelde ettin canım ya bu paylaşımınla. Dışarı çıkamadıgımız şu günler bitsin alacağım izni gezecem ülkemi ? Genişletmek için tıklayın... İnşallah canım inşallah ben de kaç aydır tek Sideye gidebildim canım o da planlı değildi, umarım sen de acısını çıkarırsın bir gün ,yakın olduğu için günübirlik bir geziydi
Çağlayağmur dediki: Ne güzelde ettin canım ya bu paylaşımınla. Dışarı çıkamadıgımız şu günler bitsin alacağım izni gezecem ülkemi ? Genişletmek için tıklayın... İnşallah canım inşallah ben de kaç aydır tek Sideye gidebildim canım o da planlı değildi, umarım sen de acısını çıkarırsın bir gün ,yakın olduğu için günübirlik bir geziydi
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 31 Ock 2021 #9 Öyle nefessiziki birgün bile mutlu edecek beni birçok kişiyi. Sende tadını çıkar hatta hiç bir fırsatı kaçırma canım ?
Öyle nefessiziki birgün bile mutlu edecek beni birçok kişiyi. Sende tadını çıkar hatta hiç bir fırsatı kaçırma canım ?
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 31 Ock 2021 #10 insanin manavgata tasinasi geliyor cok guzel yerlermis eline emegine saglik