Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 30 Mrt 2013 #1 Aşağıdaki listeye bakıldığında mangal yakmak oldukça meşaketli iş olarak görünüyor. Yalnız birde bunun erkek işi olduğu söyleniyor acaba öylemi listeye bakıp karar veren siz olun
Aşağıdaki listeye bakıldığında mangal yakmak oldukça meşaketli iş olarak görünüyor. Yalnız birde bunun erkek işi olduğu söyleniyor acaba öylemi listeye bakıp karar veren siz olun
AHSEM ....EnDl-LeS.... 30 Mrt 2013 #3 erkekler her görevini layıkıyla yapsa bayanların el sürmesine gerek olmıcak hele mangalda... bu akşam o olaya tanık oldum
erkekler her görevini layıkıyla yapsa bayanların el sürmesine gerek olmıcak hele mangalda... bu akşam o olaya tanık oldum
felsefe_mi ...!... Özel üye 30 Mrt 2013 #4 Helede üşenip fönle mangal yakmaya çalışanlar yok mu... Hürrem gibi "Seni eöldirürüm" diyesim geliyor
Helede üşenip fönle mangal yakmaya çalışanlar yok mu... Hürrem gibi "Seni eöldirürüm" diyesim geliyor
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 30 Mrt 2013 #5 Kırmızı etten uzak duranlardanım. Ama buna ragmen mangal işi nedense hep bana kalır onca erkek varken
Kırmızı etten uzak duranlardanım. Ama buna ragmen mangal işi nedense hep bana kalır onca erkek varken