26 Aralık (saat 02:48)-2 Şubat 2013 (saat 03:54) tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Mars yansımalarını önce genel anlamıyla, ardından dönem içindeki tüm astrolojik veriler doğrultusunda ele aldım.. Gayet önemli bir geçiştir. Mutlaka gözden geçirmenizi, önemli tarihleri ajandanıza not etmenizi tavsiye ediyorum...
Bu sürecin sizlere arzu ettiğiniz değişimleri gerçekleştirmenizde ve hedeflerinize ulaşmanızda destek olması dileğimle,
KOÇ
26 Aralık (saat 02:48)-2 Şubat 2013 (saat 03:54) tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Mars etkisini, önce genel anlamıyla ele aldıktan sonra, ay içindeki görünümleri çerçevesinde sizlere izah etmek istiyorum. Mars-Kova burcu sürecinde bir Koç, özgürce kendini ortaya koymaktan yanadır. Bu ister sosyal aktiviteleri anlamında olsun ister özel arkadaşlıklar veya farklı bir alanda olsun, denetim altına alınmaktan hoşlanmazsınız. Bir kurala göre yaşamı kurgulamak, sınırlanmak hoşunuza gitmez. Zaten öz yapınızda bulunan bağımsızlık ve spontan tavırlar bu süreçte de göze çarpar. Kimileri bunu yadırgayabilir, bazıları sizi çok sıra dışı biri olarak görebilir veya tuhaf bulabilir. Bu görüşlerin sizin açınızdan pek bir anlamı yoktur. Çünkü hayatınızla ilgili kararları sadece kendinizin verebileceğini düşünürsünüz. Bu süreçte arkadaşlık ilişkileriniz, toplumsal aktivitelerde bulunma arzunuz, insanları bir araya getirişiniz, internet üzerinde paylaşımlarda bulunmanız, insanları bir etkinlik için organize etmeniz, koçluk yapmanız, yeteneklerinize uygun bir alanda faaliyette bulunmanız mümkündür.
Bu evreyi en olumlu şekilde nasıl değerlendirmeliyiz ve nelere dikkat etmeliyiz? 2 Şubat 2013 tarihine kadar öncelikle başkalarıyla maddi veya özel(cinsellik de dahil) ilişkilerimize akıllıca bir bakalım. Siz bir hedef belirlediğinizde ve bir yola çıktığınızda, kimler size maddi ve manevi anlamda destek olabilir? Diyelim ki böyle birileri var. O zaman bu kişilerle koordine çalışmakta yarar var. Başınıza buyruk bir şekilde hareket etmek kolay olmayabilir. Güvenilir insanlarla birlikte olmaya önem veriniz. Zaten süreç gösteriyor ki, size birilerinin yardımcı olması halinde çok daha başarılı işler ortaya konabilir. Bir Koç bunu ister mi? tabii ki o özgür yapıda bir insan. Ancak doğru kişilerle çalışılırsa neden olmasın? Size gerçekten can olabilecek, yeri geldiğinde maddi destek verebilecek ve manevi anlamda sırtınızı sıvazlayacak kişilerle yola çıkınız. Diyelim ki, bazı kişiler yüzünden ilerleyemiyorsunuz. O zaman lütfen bunları ayıklayınız ve boşa zaman kaybetmeyiniz. Eğer kredi alıp tek başınıza özgürce bir iş kurmak istiyorsanız, lütfen projenizi veya kurmak istediğiniz işi iyice inceleyiniz. Bu krediyi almaya değer mi diye hesabınızı yapınız. İster özel ister ailevi, ister iş ortaklığı içinde olduğunuz kişilerden gelebilecek nafaka, pirim, mirasa güvenip ani işlere, yeniliklere kalkışmayınız. Elinize geçsin, hele bir görün. Öyle karar verin. Hukuki haklarınızı da lütfen iyi öğreniniz.
Mars-Kova burcu seyrinin Ocak ayındaki önemli tarihleri: 1, 4, 7, 23 Ocak. 7 Ve 23 Ocak tarihlerinde geleceğinizi düşünerek, iş ortaklarınıza, ilişkilerinize, parasal konulara dikkat ediniz.