Enda Neylersin!!! V.I.P 15 Arl 2021 #1 Ne güzel yanı olacakmış demeyin Şarkı mrıldansanız kimse duymaz mesela Sizi kolay kolay kimse tanıyamaz
Ne güzel yanı olacakmış demeyin Şarkı mrıldansanız kimse duymaz mesela Sizi kolay kolay kimse tanıyamaz
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 15 Arl 2021 #2 Cünkü grip salgininida engelliyor
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 15 Arl 2021 #4 Sivilceleri kapatır
Enda Neylersin!!! V.I.P 16 Arl 2021 #5 Polyanna dediki: Sivilceleri kapatır Genişletmek için tıklayın... Cok doğru hat bıyık falan varsa onu da kimse görmez Ayreten gülümsesiniz bile kimse anlayamaz
Polyanna dediki: Sivilceleri kapatır Genişletmek için tıklayın... Cok doğru hat bıyık falan varsa onu da kimse görmez Ayreten gülümsesiniz bile kimse anlayamaz
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 16 Arl 2021 #6 soygun yapildiginda kimse seni tanimaz
Enda Neylersin!!! V.I.P 16 Arl 2021 #7 yilmaz27 dediki: soygun yapildiginda kimse seni tanimaz Genişletmek için tıklayın... Güzzel fikir
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 17 Arl 2021 #8 yilmaz27 dediki: soygun yapildiginda kimse seni tanimaz Genişletmek için tıklayın... Aha aha komsumm gece gece güldüm Allah seni davul etsin emi ))
yilmaz27 dediki: soygun yapildiginda kimse seni tanimaz Genişletmek için tıklayın... Aha aha komsumm gece gece güldüm Allah seni davul etsin emi ))
M Misafir847 Ziyaretçi 19 Arl 2021 #10 Yolda tanıdık insanlarla karşılaştığımda zoraki gülümsemek zorunda kalmıyorum