hamzaibis Üye 22 Eyl 2008 #1 merhaba site sakinleri nasılsınız iyisinizdir inş valla şuan laflar buğazuma dolandı bişi gelmiyo dicek aklıma umarım güzel vakit geçirebiliriz tekrardan herkeze merhaba
merhaba site sakinleri nasılsınız iyisinizdir inş valla şuan laflar buğazuma dolandı bişi gelmiyo dicek aklıma umarım güzel vakit geçirebiliriz tekrardan herkeze merhaba
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 22 Eyl 2008 #2 İlk yazan ben olayım bari Hoşgeldin sefalar getirdin umarım güzel vakit geçirirsin
iLk_NuR Üstat 22 Eyl 2008 #3 hoşgeLdinn ben sni biyerden tanıom sanki bugünlerdede forum bizim tanıdıklarla doldu
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 22 Eyl 2008 #5 iLk_NuR dediki: hoşgeLdinn ben sni biyerden tanıom sanki bugünlerdede forum bizim tanıdıklarla doldu Genişletmek için tıklayın... Evet banada sanki tanıdık biri olabilir gibi geldi Çünkü memleket Kastamonu yazıyor Kesin Efsane'nin parmağı vardır bunda
iLk_NuR dediki: hoşgeLdinn ben sni biyerden tanıom sanki bugünlerdede forum bizim tanıdıklarla doldu Genişletmek için tıklayın... Evet banada sanki tanıdık biri olabilir gibi geldi Çünkü memleket Kastamonu yazıyor Kesin Efsane'nin parmağı vardır bunda
hamzaibis Üye 22 Eyl 2008 #6 hoşbulduk herkeze arzu ablam dedi bende hayır diyemem ya hemen üye oldum tabi