DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 23 Ekm 2012 #4 Merhaba. Hoş geldin. Keyifli forumlar...
Suskun V.I.P V.I.P 23 Ekm 2012 #6 papİPrenses dediki: merhabalar ben sıla beni arkadaş olarak eklermisiniz? Genişletmek için tıklayın... arkadaş olarak nereye ekleyeceğiz seni sıla hanım ?
papİPrenses dediki: merhabalar ben sıla beni arkadaş olarak eklermisiniz? Genişletmek için tıklayın... arkadaş olarak nereye ekleyeceğiz seni sıla hanım ?
-araz- EYVALLAH... V.I.P 23 Ekm 2012 #7 Suskun dediki: arkadaş olarak nereye ekleyeceğiz seni sıla hanım ? Genişletmek için tıklayın... sıla yanlış anladı sanırım suskun abla
Suskun dediki: arkadaş olarak nereye ekleyeceğiz seni sıla hanım ? Genişletmek için tıklayın... sıla yanlış anladı sanırım suskun abla
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 31 Ekm 2012 #9 agah77 dediki: merhaba yeni üyeyim hiçbirşey bilmiyorum.tanıtırsan sevinirim Genişletmek için tıklayın... Hoşgeldiniz. Ne öğrenmek istiyordunuz ona göre yardımcı olalım..
agah77 dediki: merhaba yeni üyeyim hiçbirşey bilmiyorum.tanıtırsan sevinirim Genişletmek için tıklayın... Hoşgeldiniz. Ne öğrenmek istiyordunuz ona göre yardımcı olalım..