yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 9 Ags 2021 #3 ben cok kenarda ormanlikla bitisik bekcereyi acinca balkona cikinca ormanlik baska bir sey yok
-araz- EYVALLAH... V.I.P 10 Ags 2021 #5 buna cevap veremeyeceğim açıkcası İstanbulun merkezi neresi oluyor o bilmiyorum çunkuvarsa bilen soylesın ben de bileyim
buna cevap veremeyeceğim açıkcası İstanbulun merkezi neresi oluyor o bilmiyorum çunkuvarsa bilen soylesın ben de bileyim
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 18 Ags 2021 #8 ben halen ayni yerdeyim kenarda ormanlikla ici icie
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 18 Ags 2021 #9 Bende köydeyim inekler kuzu koyun herşey var ama iyikide köyde oturuyor um hatta benıö Bahçemde sümüklü böcekleri m bile var
Bende köydeyim inekler kuzu koyun herşey var ama iyikide köyde oturuyor um hatta benıö Bahçemde sümüklü böcekleri m bile var
Enda Neylersin!!! V.I.P 18 Ags 2021 #10 yesim434 dediki: Bende köydeyim inekler kuzu koyun herşey var ama iyikide köyde oturuyor um hatta benıö Bahçemde sümüklü böcekleri m bile var Genişletmek için tıklayın... Oh oh ne güzel ya çiftlik bahçesi kurmuşsun kendine resmen
yesim434 dediki: Bende köydeyim inekler kuzu koyun herşey var ama iyikide köyde oturuyor um hatta benıö Bahçemde sümüklü böcekleri m bile var Genişletmek için tıklayın... Oh oh ne güzel ya çiftlik bahçesi kurmuşsun kendine resmen