BeReNN Alyam? Özel üye 23 Ock 2013 #1 Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.
Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.
BeReNN Alyam? Özel üye 23 Ock 2013 #4 ZeyNoO dediki: Kandil çarşambayı perşembeye bağlayan gece değil mi yaa Genişletmek için tıklayın... Ben yarın diye biliyorum yanlışmı oruç tutcam hatta yanlışmıki:S
ZeyNoO dediki: Kandil çarşambayı perşembeye bağlayan gece değil mi yaa Genişletmek için tıklayın... Ben yarın diye biliyorum yanlışmı oruç tutcam hatta yanlışmıki:S
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Ock 2013 #6 Elbette yarın kafanız karışmasın sadece Çarşamba akşamı kandil olarak geçiyor genelde öyle söylenir ya
Elbette yarın kafanız karışmasın sadece Çarşamba akşamı kandil olarak geçiyor genelde öyle söylenir ya
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 23 Ock 2013 #7 2013 yılında Mevlid Kandili 23 Ocak 2013 Çarşamba akşamı başlar ve 24 Ocak 2013 Perşembe akşamı sona erer.
2013 yılında Mevlid Kandili 23 Ocak 2013 Çarşamba akşamı başlar ve 24 Ocak 2013 Perşembe akşamı sona erer.