Malzemeler:
6 yaprak milföy (24 küçük kare çıkıyor)
2-3 yemek kaşığı tereyağı
Kreması için:
3 su bardağı süt
yarım su bardağı toz şeker
1 paket vanilin
3 tepeleme yemek kaşığı nişasta
Üzeri için:
3 yemek kaşığı pudra şekeri
Yapılışı:
Krema için gerekli tüm malzemeyi sos tenceresine alın orta ateşte karıştırarak koyu bir kıvam alıncaya kadar pişirin.
Pişen kremayı ocaktan alıp ara sıra karıştırarak soğumaya bırakın.
Milföyleri paketten çıkarıp altındaki kağıtları ile birlikte tezgaha yayın. 5 dakika kadar çözülmesini bekleyip bıçak yardımıyla 4 eşit kareye bölün.
Kağıtlarından çıkararak yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin. 3 yemek kaşığı tereyağını eritip karelerin üzerine sürün ve 180 derece önceden ısıtılmış fırında kabarıp çok hafifçe kızarıncaya kadar pişirin.
Pişen milföy karelerininin arasını bıçak ile hafifçe aralayın arasına hazırladığınız kremadan 1er tatlı kaşığı koyun ve servis tabağına alın.
Son olarak üzerine pudra şekeri serperek servis yapın.